Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Αθλητικά

Μια έμπειρη γυμνάστρια για τους ποδοφαιριστές του Αστέρα Βάρης

Είναι κάτι που δεν το συναντά κανείς συχνά σε ποδοσφαιρικές ομάδες, ειδικά στη Γ’ Εθνική.

Άλλωστε, η παρουσία μιας γυναίκας στο τεχνικό επιτελείο ενός σωματείου προκαλεί ασφαλώς έκπληξη, με δεδομένο ότι σε αυτή τη χώρα, οι προκαταλήψεις είναι αρκετές.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρας Βάρης και συγκεκριμένα ο Φώτης Θανέλλας άναψε το “πράσινο φως”, ώστε να ξεκινήσει στην αρχή της σεζόν η συνεργασία με τη γυμνάστρια, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ στο άλμα επι κοντώ, η οποία συμμετείχε στις Ολυμπιάδες του 2004 και του 2008, απάντησε θετικά στην πρόταση που της κατατέθηκε και προσπαθεί καθημερινά να δικαιώσει εκείνους που την επέλεξαν, κάτι που ήδη έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Η έμπειρη γυμνάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Αστέρα:

Δεν είναι η 1η φορά που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, η 1η μου ενασχόληση συνέβη πριν από μερικά χρόνια όταν συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές Α’ και Β’ Εθνικής στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, είχα αναλάβει νεαρούς αθλητές στην ομάδα της Γλυφάδας ενώ έχω ασχοληθεί και με το τέννις. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, όμως υπάρχουν δυσκολίες. Το γεγονός ότι είμαι γυναίκα, έχει ως αποτέλεσμα αρκετές φορές να μην με υπακούουν οι ποδοσφαιριστές. Πάντως, στον Αστέρα δεν συνέβη κάτι τέτοιο καθώς υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες και η συνεργασία μας είναι άριστη. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κάνει αρκετές επενδύσεις και θέλουν να κερδίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στη Football League. Ασφαλώς αυτό κάνει πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, όμως αυτό προσωπικά μου αρέσει. Άλλωστε, στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω στα δύσκολα και αυτό πράττω καθημερινά.

Πηγή

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας