Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Σκαπτικά και χλοοκοπτικά για κάθε σας εργασία στο χωράφι και τον κήπο

Το σκάψιμο, κούρεμα γκαζόν, κλάδεμα φυτών, οι καλλιέργειες και γενικότερα οι εργασίες που απαιτούν δύναμη και χρειάζονται συγκεκριμένες πρακτικές, πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα αγροτικά μηχανήματα. Στο παρόν άρθρο, το Newtools σας προσφέρει συμβουλές, προτείνοντας σας τα κατάλληλα μηχανήματα για το σκάψιμο και το κούρεμα του γκαζόν.

Υψηλής ποιότητας σκαπτικά με εγγύηση

skaptiko_cramer_g90_venzinis_agromex-500x633

Με τα ισχυρά σκαπτικά μηχανήματα του Newtools, απαλλάσσεστε από την κούραση και η αποτελεσματικότητα είναι μεγάλη σε κάθε εργασία σας. Το CRAMER G-90 – 7,0 Hp έχει στιβαρή κατασκευή, τα εξαρτήματα είναι ανθεκτικά και ο σκελετός τους είναι έτσι κατασκευασμένος, ώστε να εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε νέα σκαπτικά του Newtools για να γίνεται το όργωμα μία πολύ εύκολη υπόθεση, που δεν σας τρώει μεγάλο χρόνο.

Πλεονεκτήματα του σκαπτικού CRAMER

  • Ασφαλίζεται εύκολα με το χέρι
  • Ρυθμίζεται για κάθε τύπο εδάφους
  • Το αντικραδασμικό σύστημα είναι βελτιωμένο και προσφέρει ξεκούραστη εργασία
  • Η απόδοση είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα

Βρείτε εδώ ένα από τα καλύτερα σκαπτικά μηχανήματα και οργανώστε σωστά και εγγυημένα όλες τις εργασίες σας στο χωράφι.

Χλοοκοπτικά για ένα περιποιημένο γκαζόν

c350-500x633

Θέλετε ένα πανίσχυρο χλοοκοπτικό που να μπορεί να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σας; Οι νέες σειρές μηχανημάτων κοπής χόρτων του Newtools σας προσφέρουν ηλεκτρικά μοντέλα με τελευταίας γενιάς μπαταρίες και μία άνετη πρόσβαση ακόμα και στα πιο στενά και δύσκολα σημεία.

Το Alpina C 350 είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και οι χειρολαβές του είναι άνετες για εύκολη μεταφορά και βολική χρήση όση ώρα κι αν το χρησιμοποιείτε. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η ορειχάλκινη περιέλιξη του μοτέρ, που εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα, ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα!

Εκτός από τα εξελιγμένα χορτοκοπτικά και άνετα σκαπτικά, μπορείτε να βρείτε και παρελκόμενα των μηχανημάτων, ώστε να εξασφαλίσετε μία σταθερή χρήση για πολλά χρόνια.

Μπείτε στο online κατάστημα newtools.gr και επιλέξτε ανάμεσα στα πιο εργονομικά γεωργικά μηχανήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας