Σκηνικό συγκρούσεων στήνεται στο Καβούρι λόγω συνεδρίου ΓΣΕΕ

Σκηνικό συγκρούσεων στήνεται στο Καβούρι λόγω συνεδρίου ΓΣΕΕ

Εκδρομή για διαδήλωση οι διαμαρτυρόμενοι, οχυρωμένοι στην πολυτέλεια οι συνεδριάζοντες και στη μέση ΜΑΤ.

Αυτό είναι το σκηνικό που στήνεται στη Βουλιαγμένη ενόψει του συνεδρίου της ΓΣΕΕ την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani του Καβουρίου.

tspg

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας άνδρες της Τροχαίας είχαν με κορδέλες διακόψει την πρόσβαση των οχημάτων σε όλο το Καβούρι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο συνέδριο θα παραστούν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ με ανακοινώσεις στα social media ανακοινώνουν την αναχώρηση δεκάδων πούλμαν από την Αθήνα, τον Πειραιά και κάθε γωνιά της Αττικής, με ραντεβού που δίνονται νωρίς το πρωί και προορισμό το Καβούρι.

Στο σκηνικό πολέμου που στήνεται παρενέβη δυναμικά ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μεταξύ άλλων προέτρεψε τους κατοίκους του Καβουρίου να απομακρύνουν τα οχήματά τους για λόγους ασφαλείας.

Από ό,τι φαίνεται πάντως, οι σύνεδροι της ΓΣΕΕ θα είναι εκείνοι που θα ανησυχούν λιγότερο. Έχοντας την προστασία της ΕΛΑΣ και τις κυβερνητικές ευλογίες θα προχωρήσουν στο σχεδιασμό τους ερήμην των πάντων. Αν πιστέψουμε μάλιστα το booking.com, όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ήδη από σήμερα κλειστά, κάτι που προφανώς σχετίζεται με τη διαδικασία του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου.