Σκιώδη διοίκηση συγκροτεί η Ανεξάρτητη Κίνηση του Σπύρου Πανά

Σκιώδη διοίκηση συγκροτεί η Ανεξάρτητη Κίνηση του Σπύρου Πανά

Μήνυμα συνέχειας έστειλαν χτες τα στελέχη της Ανεξάρτητης Κίνησης και ο Σπύρος Πανάς σε συνάντηση της παράταξης για την εκτίμηση της νέας κατάστασης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μπορεί το κεντρικό ερώτημα, το αν θα γίνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας που θα ζητά αναίρεση της απόφασης του Εκλογοδικείου, να μην απαντήθηκε, όμως ο Σπύρος Πανάς φάνηκε ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο. Σημειωτέον ότι η προθεσμία υποβολής της αίτησης στο ΣτΕ λήγει στις 21 Νοεμβρίου, την άλλη Παρασκευή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην δήμαρχος των 3Β επανέλαβε σε όλους τους τόνους ότι “είμαστε οι νικητές” προαναγγέλλοντας ότι η ομάδα της Ανεξάρτητης Κίνησης θα λειτουργεί σαν να ήταν διοίκηση. Για το λόγο αυτό άλλωστε στο τέλος της συνάντησης συγκροτήθηκαν “ομάδες εργασίας” κατ’ αναλογία με τις αντιδημαρχίες για την παρακολούθηση του δημοτικού έργου.

Περαιτέρω, συγκροτήθηκε “ομάδα Καταστατικού” για τηβαθύτερη ενοποίηση της παράταξης που την προηγούμενη δημοτική περίοδο θρυμματίστηκε μετά την ασθένεια του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών όλοι οι εκλεγμένοι και αρκετοί από τους 97 υποψήφιους της παράταξης.