3+1 συμβουλές για τη σκοποβολή – Ποια γυαλιά προστασίας χρειάζεστε

3+1 συμβουλές για τη σκοποβολή – Ποια γυαλιά προστασίας χρειάζεστε

Αν σας έχει μπει το μικρόβιο της σκοποβολής ή ξεκινάτε τώρα να σπάτε ρεκόρ στο άθλημα, είναι η ώρα να συμμορφωθείτε απόλυτα με τους κανόνες για να είστε 100% ασφαλείς και προστατευμένοι από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival εκτός από γυαλιά σκοποβολής, γυαλιά προστασίας και έναν super εξοπλισμό, σας προσφέρει και συμβουλές για να γίνετε γρήγορα ένας δεινός σκοπευτής.

Όπλο σκοποβολής και σωστή χρήση

Οι οδηγίες χρήσης των όπλων μπορεί να σας φαίνονται γνώριμες αλλά είναι ένας πολύ σημαντικός οδηγός για να μπορέσετε να ξεκινήσετε σωστά. Ειδικά αν έχετε να το χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό, πρέπει να το κάνετε.

Ο κατάλληλος στόχος

Θέστε τους στόχους σας. Μην στοχεύετε και πυροβολείτε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας. Σιγά σιγά θα απομακρύνετε τους στόχους και θα τους δυσκολεύετε αφού πρώτα εκπαιδευτείτε πλήρως.

Προστατευτείτε κατάλληλα

Τα γυαλιά προστασίας είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός για τα μάτια σας που πρέπει να προστατέψετε από τους κάλυκες που πετάγονται στον αέρα και να ενισχύσετε 100%. Εκτός από τα γυαλιά σκοποβολής, πρέπει να φοράτε τον κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας και για τα αυτιά σας, με τα κατάλληλα ακουστικά. Έτσι, ο δυνατός θόρυβος δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς.

Το Survival σας προτείνει μερικά γυαλιά προστασίας:

Η Bolle Safety είναι εταιρεία που φημίζεται για τις επιδόσεις που προσφέρει στους σκοπευτές. Αποκτήστε εδώ τα γυαλιά με τις καλύτερες προδιαγραφές φακών και σκελετού.

Αν θέλετε έναν άλλο τύπο γυαλιών, τότε τα γυαλιά σκοποβολής COBRA COBCONT είναι ιδανικά για σκοποβολή και φημίζονται για την αντοχή τους. Ανθεκτικά στις γρατζουνιές, αποκτήστε τα και ξεκινήστε με τις καλύτερες προδιαγραφές το άθλημα της σκοποβολής.

Παραγγείλετε τον εξοπλισμό σας online από το Survival για να βρείτε τις καλύτερες τιμές και εκπτώσεις. Ο εξοπλισμός που χρειάζεστε για την σκοποβολή είναι διαθέσιμος, με ένα κλικ!