Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλα

Σκόρπισαν το Θάνατο Με Φόλες σε Γατάκια στη Βούλα

Άγνωστοι σκόρπισαν το θάνατο στις αδέσποτες γάτες στην πλατεία Ελευθερίας στη Βούλα. Κατάφεραν με δηλητηριασμένη τροφή (φόλες) να σκοτώσουν 3 ζώα, χθες το βράδυ.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Στέλιος Κλήμης με ανάρτηση του, κλήθηκε η άμεσος δράση και κατέγραψε το συμβάν. ”Κάποιοι κάτοικοι θα καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων και έχουν αποφασίσει να δράσουν κατά αυτής της εγκληματικής συμπεριφοράς, με τη σύναψη σύμβασης με ιδιωτική εταιρία φύλαξης που θα περιπολεί όλη τη νύχτα γύρω από την πλατεία και τις οικίες αυτών. Η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων γατιών μπορεί να επιτευχθεί με το σωστό τρόπο (στείρωση) και σε βάθος χρόνου και όχι με εγκληματικές ενέργειες”, τονίζει πολύ σωστά.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον η θανάτωση ζώων θεωρείται κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη 10 ετών. Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για το δράστη μπορείτε να ενημερώσετε τη Φιλοζωική Ομάδα Βούλας.

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement