Νέος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με απόφαση Εκλογοδικείου

Νέος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με απόφαση Εκλογοδικείου

Τη θέση της Δέσποινας Αφεντούλη από την παράταξη την Γιάννη Σγουρού κατέλαβε ο Γιάννης Σμέρος, που πλέον είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, μετά από την εκδίκαση της ένστασης που είχε καταθέσει.

Σημειωτέον, η διαφορά σταυρών μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού στην Αντολική Αττική ήταν 20 μόλις ψήφοι.

tspg

Ο ίδιος ο Γιάννης Σμέρος, δήλωσε σχετικά:

“Μετά την εκδίκαση της ενστάσεώς μου, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως εκλέγομαι(ΜΑΣΤΕ) στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του Γ. Σγουρού στην Ανατ. Αττική!

Από τη θέση πλεον του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Αττικής θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες σας και σας υπόσχομαι να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, για να διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όσα πραγματικά αναλογούν στην Ανατ. Αττική και να επιδιώξουμε να τη φέρουμε στη θέση που της αξίζει!!!

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με πίστεψαν!!!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και στην οικογένειά μου ( Γιώργος Σμέρος, Κωστής Σμέρος, Xristos Smeros, Σοφια) που με βοήθησαν και με ανέχτηκαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου!

ΥΓ. Εύχομαι από εδώ και στο εξής οι εμπλεκόμενοι στην ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας να είναι πιο προσεκτικοί και ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων!”.