Δείτε το μοντέρνο διαμέρισμά της Σοφίας Φαραζή στη Βουλιαγμένη

Δείτε το μοντέρνο διαμέρισμά της Σοφίας Φαραζή στη Βουλιαγμένη

Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή άνοιξε την πόρτα στο μοντέρνο της διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη για το γνωστό περιοδικό OK!

Η Σοφία Φαραζή έμενε σε αυτό το σπίτι όταν πήγαινε στην Γ’ Γυμνασίου, ενώ όταν επέστρεψε 12 χρόνια αργότερα, ήταν έγκυος στην κόρη της.

Το εφηβικό της δωμάτιο ωστόσο, είναι αυτό που τώρα έχει η κόρη της.

Η Σοφία Φαραζή γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης “Καρόλου Κουν”.

Έγινε η αγαπημένη κομμώτρια όλης της Ελλάδας απεικονίζοντας το «κορίτσι των 700» ευρώ έχοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του ANT1 λιτσα.com.

Λίγοι όμως ξέρουν ότι το σεμνό μελαχρινό κορίτσι, η ταπεινής καταγωγής “κομμώτρια” προέρχεται από μία πολύ εύπορη οικογένεια, αφού ο πατέρας της Νίκος Φαραζής θεωρείται ο βασιλιάς των σκαφών αναψυχής με 27.000 σκάφη σε όλο τον κόσμο.

Η Σοφία μεγάλωσε μαζί με τις 2 αγαπημένες της αδελφές στη Βουλιαγμένη σε ένα εύπορο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και φυσικά δεν της έλειψε ποτέ τίποτα. Μικρή λάτρευε τα παραμύθια – το αγαπημένο της ήταν η Σταχτοπούτα- και ονειρευόταν να ζήσει όταν μεγαλώσει σε ένα «νεραϊδόκοσμο»…

Η ίδια έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό “Pink Woman” :«Μικρή ήμουν αρκετά άτακτη, δε μου άρεσε να διαβάζω και το έκανα μόνο με το ζόρι. Προτιμούσα να είμαι έξω και να παίζω. Έχω ζήσει την εποχή που παίζαμε μέχρι αργά το βράδυ στη γειτονιά και μας φώναζε η μαμά μου, γιατί ήταν η ώρα του φαγητού”.

Η Σοφία θεωρεί τον ευατό της από τους τυχερούς ηθοποιούς της γενιάς της. “Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά.Έχω πάει μόνο σε τρεις οντισιόν και τη δουλειά, για να πω την αλήθεια, δεν την κυνήγησα’..

Πριν από λίγα χρόνια οι φλόγες που ξέσπασαν στο ναυπηγείο της επιχείρησης, κατάφεραν να αναστατώσουν τη γαλήνη της οικογένειας Φαραζή. Η Σοφία δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα αλλά στάθηκε δίπλα στον πατέρα της …

Πηγή: tlife

 

sofias6

sofias

sofia6

sofia

sofi3

sofia2