Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Παραπολιτικά

SOS Κωνσταντέλλος καλεί Μέγαρο Μαξίμου

Μια κάπως άτσαλη ενέργεια επέλεξε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για να διαχειριστεί επικοινωνιακά την οργή των δημοτών της Βάρης.

Λίγα 24ωρα μετά το μεγάλο φιάσκο της πλατείας Διλόφου στη Βάρη, όπου άνοιξε κυριολεκτικά η γη και “κατάπιε” τη διαφημιστική εκστρατεία του δημάρχου, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έστειλε προσωπική επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του ΙΕΚ Βάρης που κλείνει οριστικά, ζητώντας προσωπική του παρέμβαση.

Ο δήμαρχος όμως ούτε σε αυτή την περίπτωση δεν έκανε προσπάθεια να κρύψει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και αφιέρωσε τη μισή του επιστολή διαμαρτυρόμενος έντονα για το γεγονός ότι ο υπουργός, ο υφυπουργός και οι συνεργάτες του δεν του σήκωναν το τηλέφωνο.

(Κανόνας του πολιτικού σαβουάρ βιβρ είναι να κρύβεις την οργή σου όταν σε υποτιμούν, όχι να την διαλαλείς μεταμφιέζοντάς την σε ζήλο για το κύρος του θεσμού που εκπροσωπείς – αλλά ψιλά γράμματα αυτά για τον Γρηγόρη)

Δείτε εδώ όλη την επιστολή.

Βέβαια, ο υφυπουργός που έλαβε τη σχετική απόφαση την είχε ήδη δικαιολογήσει στη Βουλή, (δείτε εδώ) απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Επομένως και τυπικά η κυβέρνηση θεωρεί το θέμα λήξαν (δυστυχώς).

Αλλά η επικοινωνία έχει άλλα ζητούμενα, τη δημιουργία εντυπώσεων και όχι την ουσία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας