Μια ποιοτική βραδιά της Δημοτικής Βούλησης με τον Γιάννη Σπανό

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η βραδιά που διοργάνωσε χθες, βράδυ Πρωτομαγιάς, η Δημοτική Βούληση και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας στο “Αχίλλειον” της Βάρκιζας. Πάνω από 500 δημότες έδωσαν το “παρών”, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου και δημιουργώντας από νωρίς ένα ζεστό και φιλικό κλίμα σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Ο Γιάννης Σπανός μαζί με την ορχήστρα του που αποτελείτο από τη Χρυσούλα Στεφανάκη στο τραγούδι και τον Κώστα Τζιαγκούλα στην κιθάρα και το τραγούδι, ανέβηκαν στη σκηνή με το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων για να χαρίσουν στο κοινό ένα άρτιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού πενταγράμμου, που είχε τη σφραγίδα του ποιοτικού αλλά και τη ζωντάνια που άρμοζε στην πρωτομαγιάτικη περίσταση.

tspg

“Ο Γιάννης Σπανός δεν είναι από την πόλη μας κι όμως αγαπάει την περιοχή. Σκεφτείτε με τους δικούς μας ανθρώπους τι έχουμε να προσφέρουμε” είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δημοσθένης Δόγκας για να υπογραμμίσει ότι “το μήνυμα είναι η προσφορά, μια σωστή και ανταποδοτική δημοτική αρχή είναι το ζητούμενο που θα σφίξει το χέρι σε όσους προσφέρουν”.

Ο Γιάννης Σπανός με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δημοσθένη Δόγκα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον πολύ φιλόξενο χώρο και παρουσιάζοντας το μουσικό του σχήμα, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη νέα γενιά, ένα μήνυμα με πολιτικές προεκτάσεις που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας, Ανδρέας Κάσδαγλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χερώματος Βάρης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Φώτης Κούτρας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ Δημήτρης Κυπριώτης. Η εκδήλωση προσέλκυσε όμως και υποψηφίους άλλων δημοτικών παρατάξεων, όπως οι Μίμης Ρουσσάκης, Δημήτρης Κιούκης, Βούλα Λαμπροπούλου και Τζούλια Γερακιού.

IMG_5723 IMG_5707 IMG_5758