Χυδαία επίθεση στον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη (18+)

Χυδαία επίθεση στον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη (18+)

Πρωτοφανής επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εναντίον του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. Ο άτυπος αρχηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (δεν είναι πια πρόεδρος ή μεγαλομέτοχος) χαρακτήρισε τον ερυθρόλευκο καλαθοσφαιριστή  ελεεινό και τρισάθλιο, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Η χυδαία επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη στα αποδυτήρια του γηπέδου στη διάρκεια της διακοπής του αγώνα αποτελεί ντροπή για τον αθλητισμό και τον παράγοντα που εμπλέκεται σε αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δ. Γιαννακόπουλου:

“Έχουμε παίξει 38,5 λεπτά και δεν έχει γίνει τίποτα. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η ομάδα μπορεί να μην ήταν καλή και δεν άξιζε να κερδίσει και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Συγχαρητήρια για τον αγωνιστική του εικόνα. Όμως, όλη η Ελλάδα είδε έναν άνθρωπο που έχει πλουτίσει, που έχει πολλά εκατομμύρια στον λογαριασμό του και υποτίθεται πως είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, έναν αγώνα με 20 χιλιάδες κόσμο, οι οποίοι Πρωτομαγιάτικα δεν έφυγαν και ήρθαν στο γήπεδο να συμπαρασταθεί στην ομάδα του, ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός που έχει έρθει 25 φορές στο ΟΑΚΑ και έχει φύγει με το κεφάλι σκυμμένο να κάνει αυτά τα πράγματα.

Τι ήθελε να δείξει; Τι μας έδειξε τα αφτιά του; Καλώ τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον Υφυπουργό κ. Κοντονή, που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πατάξουν τη βία, να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά για να μπορέσει ο χώρος μας να αλλάξει. Στον χώρο που κάνουμε επενδύσεις. Βάζουμε τα λεφτά μας. Κάνουν επενδύσεις στον Άρη, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά από τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να επενδύσουν. Σήμερα ήρθε και νίκησε δίκαια.

Ο Σπανούλης δεν έχει δουλειά στην Ελλάδα. Δεν έχει χώρο στο μπάσκετ. Κάποιος να τιμωρήσει τον άνθρωπο αυτό. Έρχεται ο κόσμος να βγάλει την έντασή του, δυστυχώς, να χαμογελάσει και να δει την ομάδα του, είτε να κερδίσει, είτε να χάσει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Είναι απαράδεκτα αυτά. Έχει έρθει ο Ολυμπιακός και έχει χάσει με κάθε πιθανό τρόπο. Όμως, εγώ δεν έχω δει κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού να προκαλέσει. Αυτός ήρθε για να προκαλέσει”.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο της φραστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια της διακοπής του ντέρμπι. Λυπόμαστε για τη σκληρότητα και τις απίστευτα σκληρές και χυδαίες εκφράσεις (18+) του βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ωστόσο αποτελεί ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο για την κατάσταση του ελληνικού αθλητισμού που πρέπει να διαδοθεί με την ελπίδα και το στόχο μην ξαναζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες σκηνές σε ελληνικά γήπεδα.

Ολυμπιακός: Φραστική επίθεση στον Σπανούλη από τον Γιαννακόπουλο, θα καταθέσουμε μήνυση.

Η επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήρθε μέσω του Γενικού Διευθυντή της, Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος καταδίκασε τα γεγονότα που συνέβησαν, ενώ ανέφερε ότι θα γίνει μήνυση για την επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Βασίλη Σπανούλη.

“Καταδικάζουμε ό,τι έγινε και ελπίζουμε να έχουν γραφτεί όλα στο φύλλο αγώνα. Έγινε φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη από τον κύριο Γιαννακόπουλο και δηλώνουμε ότι ως ΚΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσουμε μήνυση. Να πούμε πως όλα υπάρχουν σε βίντεο και θα κατατεθούν στις αρμόδιες Αρχές και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους”, ανέφερε ο Χ. Σταυρόπουλ

Σπανούλης: Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά

O Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για όσα διαδραματίστηκαν στο περιθώριο της διακοπής του ντέρμπι, αλλά και για την επίθεση που κατήγγειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δέχτηκε ο ίδιος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

”Δεν κατάλαβα καμιά επίθεση. Μου έδειξαν μετά κάποια πράγματα που ούτε καν θέλω να σχολιάσω. Δεν έβρισα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Καλώς ή κακώς εδώ στο ΟΑΚΑ ακούω πολλά. Δεν προκάλεσα ούτε έθιξα κανέναν για να λέγονται όσα λέγονται για εμένα. Τι να μετανιώσω; Πρέπει να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά” υποστήριξε ο αρχηγός του Ολυμπιακο