Άνοιξε και στη  Γλυφάδα η οικονομική "Σπιτική Κουζίνα"

Άνοιξε και στη Γλυφάδα η οικονομική “Σπιτική Κουζίνα”

Η πρώτη νέα ιδιωτική Σπιτική Κουζίνα στην Ελλάδα άνοιξε στη Γλυφάδα στις 8 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την πρώτη Σπιτική Κουζίνα που θα λειτουργεί και το Σάββατο.

Η Σπιτική Κουζίνα είναι ένα πετυχημένο concept μαγειρεμένου σπιτικά φαγητού σε πολύ προσιτή τιμή για όποιο φαγητό επιλέξετε.

Χάρη στον πρωτότυπο χαρακτήρα της, εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Salas και των συνεργαζόμενων Δήμων. Πελάτες της σπιτικής κουζίνας είναι όλοι όσοι επιθυμούν να γεύονται παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές μαγειρεμένες με αγνά υλικά και σπιτικό τρόπο.

Οι τιμές της είναι πολύ ανταγωνιστικές. Όσον αφορά την ποιότητα, από την εμπειρία στις άλλες περιοχές, ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Η ποιότητα σε καμία περίπτωση δεν είναι κατηγορίας premium αλλά τα φαγητά είναι πάντα φρέσκα, συνήθως νόστιμα και έχουν πιστοποίηση.

Χαρακτηριστικά της Σπιτικής Κουζίνας στη Γλυφάδα:

  • Νέα ποικιλία σε σαλάτες
  • 6 ημέρες λειτουργία την εβδομάδα (Δευτέρα έως Σάββατο)
  • Εκτεταμένο Ωράριο Υποδοχής 12.00 με 17.00
  • Εξυπηρέτηση delivery 

Η τιμή είναι στο 2,90 ευρώ τη μερίδα και το μενού ανανεώνεται καθημερινά. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα σπιτάκια της Σπιτικής Κουζίνας που υπάρχουν στους χώρους των Δήμων πουλάνε τις μερίδες 2.70 (ήταν 2.50 πριν την αύξηση του Φ.Π.Α).