Connect with us

Hi, what are you looking for?

Γλυφαδα

Δραπέτης φυλακών ο δράστης που έριξε σπρέι πιπεριού στους αστυνομικούς στη Γλυφάδα

Δραπέτης φυλακών, ο οποίος αναζητούνταν από το 2012, είναι ο δράστης που επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ χθες το βράδυ, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας συνελήφθη αμέσως μετά την επίθεση. Ο δραπέτης είχε πάρει άδεια από το σωφρονιστικό ίδρυμα που κρατούνταν και δεν επέστρεψε, αλλά χθες οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο, μετά την επίθεση εναντίον τους κατάφεραν και τον συνέλαβαν.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, ήταν κλεμμένο από τον Οκτώβριο του 2016, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

 

O δραπέτης επιτέθηκε στους αστυνομικούς οι οποίοι τον σταμάτησαν για έλεγχο στη Γλυφάδα

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο τον τρόπο που κινούνταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου σε δρόμους της Άνω Γλυφάδας.

Τον ακολούθησαν και όταν ενημερώθηκαν ότι οι πινακίδες ήταν κλεμμένες, προχώρησαν στη διαδικασία του ελέγχου. Στη συνέχεια, ζήτησαν από τον οδηγό του ΙΧ να σταματήσει, εκείνος υπάκουσε, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε συμπλοκή και πριν ακινητοποιηθεί, κατάφερε να ρίξει σπρέι στο πρόσωπο των δύο αστυνομικών, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement