Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολυμένη όχι, στη Βουλιαγμένη ναι!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολυμένη όχι, στη Βουλιαγμένη ναι!

Πρόσωπο των ημερών στα σόσιαλ μίντια δεν είναι άλλη από τη νεαρού παρουσιάστρια του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Από την περασμένη Κυριακή τα ειδησεογραφικά πόρταλ ασχολούνται με τη φημολογούμενη απομάκρυνση της από τον Alpha. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και η απόλυση μια επιβεβαιώνεται και μια διαψεύδεται!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως της δημοσιογράφου Ντέπυ Γκολεμά η εκπομπή της Σπυροπούλου κόπηκε Κυριακή μεσημέρι και επέστρεψε Δευτέρα πρωί μετά από μια σειρά τηλεφωνημάτων (προφανώς από τον ιδιοκτήτη του σταθμού και αμόρε της παρουσιάστριας).

tspg

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους έχουμε όντως πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε από τις βόλτες της παρουσιάστριας.  Ωστόσο δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στην ευκαιρία να αναδείξουμε το γεγονός ότι η Βουλιαγμένη παραμένει αγαπημένος προορισμός «απόδρασης» όχι μόνο των «πλούσιων και διάσημων» αλλά και όλης της Νότιας Αθήνας.

piknik4 piknik2 piknik3 piknik

Πάντως σύμφωνα με το μαγκαζίνο fthis η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει να είναι καλά και να κλείνει τα αυτιά της σε όσα ακούγονται και γράφονται για εκείνη. Όμως, τον ελεύθερο χρόνο της φροντίζει να τον αφιερώνει σε αγαπημένα της πρόσωπα και σε όμορφες περιοχές.

Ο φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας fthis εντόπισε τη νεαρή παρουσιάστρια σε πάρκο στην περιοχή της Βουλιαγμένης για πικ-νικ μαζί με τον Τζον Βότσαρη και ακόμη μία φίλη τους. Οι τρεις τους ήταν ντυμένοι casual και φαίνεται πως περνάνε καλά.