Στα "λευκά" ντύθηκε το Πανόραμα της Βούλας! (photos)

Στα “λευκά” ντύθηκε το Πανόραμα της Βούλας! (photos)

Η χιονόπτωση της χθεσινής νύχτας άφησε το λευκό της αποτύπωμα στα …ορεινά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Από το πρωί τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από κατοίκους του Πανοράματος Βούλας που εικονίζουν το στρωμένο χιόνι και το σπάνιο θέαμα που προσφέρουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από την κακοκαιρία στο Δήμο και περισσεύει η χαρά.

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο, σήμερα προβλέπεται χιονόνερο με πιθανότητα χιονιού και το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με χιονόνερο και ενδεχομένως χιόνι, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 4 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 2 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Από το Σύλλογο Διεκδίκησης “Τρίτο Βούλας”:

Από την εθελόντρια της Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης, Αθηνά Ζωγράφου:

Από τον Οδυσσέα Κόντη (μέσω Instagram):

Από τη Μίμα Νικηφοράκη:

Από τον Dennis Colpodinos (μέσω Instagram)

Από Clairie (μέσω Instagram)

Και ένα βίντεο: