Εγγραφές ξεκινούν στους Παιδικούς Σταθμούς Βάρης και Βούλας

Εγγραφές ξεκινούν στους Παιδικούς Σταθμούς Βάρης και Βούλας

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 ξεκινούν να γίνονται δεκτές αιτήσεις για εγγραφή παιδιών στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά από 8 π.μ. ως 10 π.μ. και από τη 1 μ.μ. ως τις 2 μ.μ. για τη μεν Δημοτική Ενότητα Βούλας και Βουλιαγμένης στο κτίριο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Βούλας (Οδυσσέως και Πανός, Βούλα (Σχολ. Συγκρότημα 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας – τηλ. 210 89 00 023) για τη δε Δημοτική Ενότητα Βάρης στο κτίριο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Βάρης (Ιουστινιανού και Φωκά, Βάρη – Ασύρματος, τηλ. 210 89 74 745).

Δυνατοί τρόποι υποβολής των αιτήσεων είναι:

Α. Ο ίδιος ο γονέας και κηδεμόνας με την προσέλευσή του στους παιδικούς σταθμούς.

Β. Μέσω εξουσιοδοτημένου ατόμου με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του γονέα / κηδεμόνα από την ΕΛΑΣ ή από δημόσια υπηρεσία.

Γ. Σε φάκελο μέσω ταχυδρομείου (συστημένο).

Μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά όλα τα σχετικά έγγραφα στην ιστοσελίδα του Δήμου  (στο κάτω μέρος της αναδυόμενης σελίδας, στο χώρο με τα συνημμένα αρχεία).

Σημειωτέον ότι με πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η φοίτηση στους Δημοτικού Παιδικούς Σταθμούς των 3Β είναι δωρεάν.

Για όσες μητέρες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2015-2016 σας ανακοινώθηκε ότι ακόμη δεν έχει αναρτηθεί η Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους φορείς και τις ωφελούμενες μητέρες. Ενημέρωσε παρέχεται στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Η εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2015.