Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει ο Σπύρος Πανάς

Αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εκλογοδικείου στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η παράταξη του Σπύρου Πανά, μετά από μια περίοδο διαβουλεύσεων με το νομικό επιτελείο της παράταξης, κατέληξε χθες Πέμπτη να εξαντλήσει τα νομικά όπλα που της παρέχει η δικαιοσύνη, μιας και εκτιμά ότι η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά, η οποία έκρινε την ένσταση και την αντένσταση που κατατέθηκαν για το εκλογικό αποτέλεσμα του β γύρου στον Δήμο Βάρης Βουλιαγμένης, έχει κάποια “μελανά σημεία”.

Η κριτική των νομικών της Ανεξάρτητης Κίνησης επικεντρώνεται σύμφωνα με πληροφορίες στο ζήτημα των 10 ψηφοδελτίων και το Συμβούλιο της Επικρατείας θα κληθεί να κρίνει το κατά πόσο είναι νομικά θεμελιωμένη.

Πρόκειται για μια διαδικασία που σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών μπορεί να διαρκέσει περίπου 4 μήνες – δύο μήνες για να εκδικαστεί και άλλοι δύο μήνες για να εκδοθεί απόφαση.

Με άλλα λόγια, το δικαστικό θρίλερ των εκλογών έχει και συνέχεια και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος συνεχίζει να είναι Δήμαρχος υπό αίρεση.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας