Στην πίστα ο Κιάμος, στο πόδι το Ασκληπιείο

Στην πίστα ο Κιάμος, στο πόδι το Ασκληπιείο

Κανονικά και με επιτυχία ξεκίνησε το νυχτερινό του πρόγραμμα ο πρώην Ειρηνικός, που με το όνομα Must Seaside Club φιλοξενεί για αυτή τη σεζόν τον Πάνο Κιάμο και τον Κώστα Μαρτάκη σε ζωντανές εμφανίσεις. 

Η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποδείχθηκε κατ’ αρχήν ανίκανη να σταματήσει μια δραστηριότητα που ο ίδιος ο δήμαρχος χαρακτήρισε “αντικοινωνική”, μιας και το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Ασκληπιείο Νοσοκομείο, ενώ γειτονεύει και με το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (το πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας).

Ωστόσο, με μια απόφαση αστραπή, η δημοτική αρχή απειλεί με σφράγιση το Κατάστημα σήμερα 24 Ιουνίου 2016 στις 8 μ.μ. Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ.

Ο Δήμος άλλωστε την τελευταία στιγμή επιχείρησε με μια αρκετά αμφιλεγόμενη κίνηση να ξεκινήσει …τεχνικές εργασίες ανάπλασης στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα, επιστρατεύοντας τα μηχανήματα και τις μπουλντόζες του Δήμου.

Στόχος ήταν να εμποδιστεί η πρεμιέρα και να συρρικνωθεί το πάρκινγκ, ένας λόγος που είναι ικανός για να ανακληθεί η άδεια του καταστήματος.

Οι επιχειρηματίες πάντως αποδείχτηκαν περισσότερο έτοιμοι από τη δημοτική μηχανή, ειδοποιήθηκαν προφανώς έγκαιρα (άγνωστο από ποιους) και παρέταξαν διαφόρων τύπων οχήματα και ζαρντινιέρες για να σταματήσουν τα οχήματα του Δήμου και τα σχέδια του δημάρχου.

Και βέβαια τα κατάφεραν.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί να προστατέψουμε την πόλη και να μην επιτρέψουμε να λειτουργήσουν μπουζουκομάγαζα στην παραλία μας“, είπε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με το γνωστό του στόμφο στο notiareport.gr, λίγες ώρες πριν βγει ο Πάνος Κιάμος στην πίστα και τραγουδήσει τη γεμάτη νοήματα επιτυχία του “Σφύριξα κι έληξες“…

kiamos

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα διαθέτει κανονικά άδεια, γεγονός που έχει παραδεχτεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ως προς την άδεια για μουσική, τον Οκτώβριο του 2014 το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας χορήγησε στην επιχείρηση την εξής άδεια αόριστης χρονικής διάρκειας με τις εξής πρϋποθέσεις:

Χρήση µουσικών οργάνων στερεοφωνικού συγκροτήµατος µικρής ισχύος µε ένταση ήχου 80 dBA, εντός του καταστήµατος υγειονοµικού ενδιαφέροντος καφεζαχαροπλαστείο – µπαρ – εστιατόριο της εταιρείας … που λειτουργεί επι της οδού Κ.Καραµανλή αρ.04 στη ∆.Ε Βούλας και για τις επιτρεπόµενες ώρες. 

Oι ώρες µεσηµβρινής και νυκτερινής ησυχίας καθορίζονται ως εξής: Kατά την θερινή περίοδο απο 15.00 έως 17.30 και απο τις 23.00 έως 07.00 και κατά την χειµερινή περίοδο απο 15.30 έως 17.30 και απο 22.00 έως 07.30. Σηµειώνουµε ότι ως θερινή περίοδος για την εφαρµογή της παρούσας λογίζεται το χρονικό διάστηµα απο την 1η Απριλίου έως 30η Σεπτεµβρίου και ως χειµερινή το χρονικό διάστηµα απο την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου“.

Η μουσική που ακούστηκε χθες πάντως ήταν αυτή (και εικάζουμε εντός του ωραρίου νυκτερινής ησυχίας):