Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Τραγούδι και στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Σύλλογο Φίλων του ΠΙΚΠΑ Βούλας μπορούν να ενισχύσουν οι πολίτες μέσω πλατφόρμας crowdfunding.

Μετά από πρωτοβουλία της ερμηνεύτριας Όλγας Βενέτη στο πλαίσιο της διαδικτυακής συναυλίας που θα δώσει την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 8.30 μ.μ., θα συγκεντρωθούν χρήματα για τις αυξημένες ανάγκες των κοινωνικών δομών που βρίσκονται στα 3Β.

Όσοι θέλουν να απολαύσουν τη συναυλία της Όλγας Βενέτη μπορούν να συνδεθούν στη σελίδα Facebook του Δήμου το βράδυ της Παρασκευής ή να πατήσουν ενδιαφέρον στο Facebook event ώστε να λάβουν ειδοποίηση.

Για την οικονομική συμμετοχή, όσο μικρή και να είναι, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να το κάνουν τώρα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας ή σε μεταγενέστερο χρόνο καταθέοντας τη δική τους συμβολή με ελάχιστη κατάθεση 1 ευρώ στον παρακάτω σύνδεσμο:

“Η οικονομική συμμετοχή όλων, όσο μικρή και να είναι θα μας φέρει ποιο κοντά στο μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Όλγα Βενέτη σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (Δίπλωμα Μονωδίας) στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, με καθηγητή το Γ. Ζερβάνο. Παρακολούθησε ακόμη σεμινάρια φωνητικής στο Μιλάνο με καθηγητή το D. Matsola. Ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο και έχει επίσης συνεργαστεί με τον καταξιωμένο τενόρο και δάσκαλό της Σταμάτη Μπερή.

Από το 2014 με αφετηρία τον «Ιανό» ξεκινά μια σειρά εξαιρετικά επιτυχημένων συναυλιών. Το 2015 ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» καλοδέχεται την Όλγα Βενέτη για τις δυο επόμενες συναυλίες ερμηνεύοντας διαχρονικά αριστουργήματα του Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη σε συνδυασμό αξέχαστων εκτελέσεων της Edith Piaf και της Juliette Gréco.

Το 2016, η Όλγα Βενέτη στην Πάρο, το αγαπημένο της νησί, κάνει το όνειρο της πραγματικότητα: ερμηνεύει πολυαγαπημένα τραγούδια που μιλούν στην ψυχή. Το 2017, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι μουσικές περιπλανήσεις ξεκινούν στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», όπου το θέατρο και ο κινηματογράφος ενώνονται μουσικά με τη μαγευτική φωνή της.

Συνεχίζει ακούραστη στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και τον Οκτώβριο του 2017, στο Γηροκομείο Πειραιώς, όπου πραγματοποιείται μια μεγάλη μουσική εκδήλωση κατά της φτώχειας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η Όλγα Βενέτη είναι εκεί για να τιμήσει και να στηρίξει με την παρουσία της, θυμίζοντας την τεράστια χαρά που δημιουργεί σε όλους μας η μουσική.

Λίγους μήνες μετά, στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής η Όλγα Βενέτη πλαισιώνει και στηρίζει μουσικά με συγκινητικές ερμηνείες την πρωτοβουλία του Ομίλου Υγεία, «All about heart». Το καλοκαίρι του 2018 η Νάξος και η Πάρος γεμίζουν με μαγευτικές νότες και μελωδίες από τις δυο συναυλίες που λαμβάνουν χώρα με μεγάλη επιτυχία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα.

Στις 29 Οκτωβρίου 2018 εμφανίστηκε σε μια sold out συναυλία στην αίθουσα Παρνασσός, σε ένα πρόγραμμα με τίτλο “Τραγουδώντας το χθες σαν σήμερα”, με ελληνόφωνα, γαλλόφωνα και αγγλόφωνα κλασικά τραγούδια. Στην συναυλία συμμετείχε ως καλεσμένος ο Δάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας