Στις 8 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Βούλα

Στις 8 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Βούλα

Την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Επίκεντρο των φετινών σκδηλώσεων θα είναι η Βούλα, με 3 συναυλίες (Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Κατσαρός, Βασίλης Λέκκας) στην αίθουσα “Ιωνία” και την πλατεία Ιμίων.

Το εορταστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – 19:30 με την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Δήμου, στην Πλατεία Ιμίων (κεντρική πλατεία Βούλας).

To πλακόστρωτο θα γεμίσει με μουσική, με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, εργαστήρια κατασκευών, face painting, διαδραστικά και κινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Στις 19:30 τη σκυτάλη της γιορτής θα πάρουν οι χορωδίες των δημοτικών ενοτήτων Βάρης και Βουλιαγμένης, υπό τη διεύθυνση των μαέστρων Αιμήλιου Γιαννακόπουλου και Χαράλαμπου Μιχαηλίδη με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 20:00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Θα ακολουθήσει υπαίθρια συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα της με τραγούδια από τον κινηματογράφο, από γνωστά μιούζικαλ αλλά και παραδοσιακά κάλαντα.

Δείτε την περσινή αντίστροφη μέτρηση:

Στις 16 Δεκεμβρίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, «Χριστούγεννα στις γειτονιές του κόσμου», στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» με τον μαέστρο Γιώργο Κατσαρό. Ένα ταξίδι στις μουσικές γειτονιές του κόσμου μέσα από την κλασική μουσική, το ελαφρύ τραγούδι και το μιούζικαλ. Στη συναυλία συμμετέχουν η Ελένη Σταμίδου (σοπράνο), ο Νίκος Καραγκιαούρης (βαρύτονος), η Κωνσταντίνα Πουτκάρη, ο Αδάμ Τσαρούχης και 10μελής ορχήστρα.

Στις 17 Δεκεμβρίου στις 12:00, Θέατρο Βάρης, μας περιμένουν γάτες και μονόκεροι. Μια ξεχωριστή παιδική θεατρική παράσταση από την ομάδα «Αστροναύτες», με τίτλο «Παράδοξα Χριστούγεννα», με τους Ντίνο Ποντικόπουλο, Δημήτρη Μικιό και Μαρκέλα Φανού.

Στις 17 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ»,»Σαν μια ταινία με νότες μαγικές». Ένα αφιέρωμα στα αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου με τον ξεχωριστό Βασίλη Λέκκα, σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο γυναικών «ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ».

Λόγος, εικόνα, μουσική και χορός σε κείμενα-παρουσίαση Μαριάννας Μαυραγάνη, Στέφανου Χατζηστεφάνου και Μενέλαου Ντάφλου. Στο πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης και στο φλάουτο η Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη. Εικόνα, εικαστικά και έκθεση φωτογραφιών του Στέφανου Χατζηστεφάνου. Χορός από τον Νίκο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Κιντώνη. Φιλική συμμετοχή, Κατερίνα Κουρεντζή.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης θα ολοκληρωθούν στις 22 Δεκεμβρίου στις 17:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ», όπου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ).