Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Αθλητικά

Στίβος για παιδιά 4-6 ετών στον ΑΟ Βουλιαγμένης

Τμήμα υποδοχής που αφορά παιδιά από 4 εως 6 ετών δημιούργησαν φέτος οι άνθρωποι του στίβου στον Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Το τμήμα έχει ξεκινήσει από τις 12 Σεπτεμβρίου και υπεύθυνες προπονήτριες είναι οι αδερφές Βάσω και Ξένια Συμεωνίδου, οι οποίες είναι πρωταθλήτριες Ελλάδος στα 100 μ. και στα 200 μ. στις κατηγορίες Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ παράλληλα σπουδάζουν στη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών.

Ταυτόχρονα, ο ΑΟΒ δίνει τη δυνατότητα στους γονείς των παιδιών και στους ενήλικες γενικώς, να γυμναστούν και μάλιστα την ίδια ώρα με τα παιδιά τους, στο τμήμα ενηλίκων με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Θωμά Ιακωβάκη.

Παράλληλα, το τμήμα των ακαδημιών, που αφορά τις ηλικίες 7 εως 11 ετών, συνεχίζεται κανονικά με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Κυριάκο Μουτεσίδη.

Ενώ το αγωνιστικό τμήμα, που αφορά τους αθλητές από 12 εως 25 ετών, συνεχίζεται κανονικά με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Θωμά Ιακωβάκη.

stivos6

Στο Δημοτικό στάδιο Βουλιαγμένης και στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά γυμνάστηκαν στον ΑΟΒ πέρσι πάνω από 100 παιδιά και ενήλικες, απολαμβάνοντας τις ευεργητικές επιδράσεις του στίβου στον οργανισμό τους.

Ο Όμιλος της Βουλιαγμένης για τη σεζόν του 2015 αξιολογήθηκε στην 91η θέση μεταξύ 350 σωματείων Πανελληνίως, ενώ εκκρεμεί η αξιολόγηση για το 2016.

Το τμήμα στίβου του Ομίλου συστάθηκε το 1994 ενώ η υψηλότερη θέση του ήταν η 82η το έτος 2012.

stivos3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας