Στο Ασκληπιείο Βούλας βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ποταμιού

Στο Ασκληπιείο Βούλας βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ποταμιού

Επίσκεψη στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας έκανε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 αντιπροσωπεία του Ποταμιού, με επικεφαλής τον γραμματέα κοινοβουλευτικού έργου και βουλευτή Αττικής, Γιώργο Μαυρωτά.

Τον βουλευτή συνόδευσαν ο Μενέλαος Κόκκαλης , ο Δημήτρης Αυγουστάτος, ο Άρης Δημητρίου και ο Ηλίας Αθανασόπουλος.

tspg

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Ρούπας και η αναπληρώτρια διευθύντρια Ρουμπίνη Τσαμασίρου σε μια εξ αρχής φιλόξενη ατμόσφαιρα αντάλλαξαν απόψεις με την αντιπροσωπεία και με προθυμία απάντησαν στα ερωτήματα που αφορούσαν στη δομή και λειτουργία του νοσοκομείου.

Από το διάλογο η αντιπροσωπεία εκτός από τα πολλά θετικά στοιχεία, συγκράτησε και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και που είναι κυρίως θέματα εξοπλισμού, προσωπικού και το σημαντικότερο ίσως όλων, το κτιριακό. Έχει αρκετά παλαιά κτίρια, διάσπαρτα στη συνολική έκταση.

Το κτιριακό πρόβλημα γίνονται προσπάθειες μέσω δωρεών να λυθεί με ανακαινίσεις κι ενισχύσεις ολόκληρων μονάδων και πτερύγων. Οι ήδη ανακαινισμένες μονάδες είναι όντως εντυπωσιακές, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Ακολούθησε ξενάγηση της αντιπροσωπείας στην καινούργια πτέρυγα τεχνητού νεφρού καθώς και στην ανακαινισμένη καρδιολογική κλινική όπου διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία και ο επαγγελματισμός του προσωπικού.

Σε ανακοίνωση του Ποταμιού τονίζεται:

Σε ένα περιβάλλον οικονομικού μαρασμού και μεγάλης στροφής προς στη δημόσια περίθαλψη, το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, που καλύπτει μια ευρύτατη περιοχή με εποχιακή πληθυσμιακή διακύμανση, ανταποκρίνεται πολύ ικανοποιητικά χάρη στη στοχευμένη προσπάθεια διοίκησης, εργαζομένων αλλά και της γενναιόδωρης προσφοράς των δωρητών“.