Τα λόγια που κόστισαν στον Γιώργο Στύλιο τη θέση του υφυπουργού (video)

Τα λόγια που κόστισαν στον Γιώργο Στύλιο τη θέση του υφυπουργού (video)

Τη θέση του στην κυβέρνηση έχασε ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος, αφού επιτέθηκε φραστικά με χυδαίο τρόπο στη Λιάνα Κανέλλη.

Το πρώην μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά υπαινίχθηκε ότι η βουλευτής του ΚΚΕ προκάλεσε το χαστούκι του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη, προκαλώντας σάλο και την παρέμβαση του Α. Σαμαρά που τον «παραίτησε» πάραυτα.

Η επίμαχη φράση που εξαπέλυσε σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη στην ολομέλεια της Βουλής ήταν “θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη”.

Την παραίτησή του ζήτησε ο πρωθυπουργός αφού πληροφορήθηκε το επεισόδιο, ενώ Βουλή και κυβέρνηση αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Παιδείας.

Η έντονη κόντρα μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και της βουλευτού του ΚΚΕ ξεκίνησε όταν ο υφυπουργός απαντώντας στην Λιάνα Κανέλλη για το θέμα των παιδιών που πεινάνε, αναφέρθηκε στον εαυτό του λέγοντας: « Έχω τελειώσει το σχολείο σε ορεινό χωριό στην Άρτα και δεν δέχομαι κ.Κανέλλη να μου κάνετε μάθημα εσείς και δεν ήμουν ευνοημένος…» Αμέσως η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι θα αποχωρήσει γιατί δεν δέχεται να ακούσει την απάντησή τους αφού αντί να απαντήσει πολιτικά αναφέρεται στον εαυτό του.