Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Σχόλια αγανάκτησης για την κατεδάφιση του Νηπιαγωγείου Βουλιαγμένης

Εξόργισε την τοπική κοινωνία η είδηση που δημοσιοποιήσαμε σχετικά τα σχέδια του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να κατεδαφίσει το υφιστάμενο κτήριο του Νηπιαγωγείου Βουλιαγμένης, προκειμένου να ανεγερθεί νέο διώροφο κτήριο για Βρεφονηπιακό Σταθμό και Νηπιαγωγείο.

Η δημοσίευση του 3vita.gr σχολιάστηκε σε πρωτοφανή έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κατοίκους που εξέφρασαν δημόσια και επώνυμα τη διαφωνία τους με την προοπτική αυτή.

Ειλικρινά δεν βρέθηκε ούτε ένα μέχρι σήμερα θετικό σχόλιο γι’ αυτή την πρωτοβουλία, πέραν αυτού που έκανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Βάσης απαντώντας στο Facebook δήλωσε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει τη διαθήκη των δωρητών του κτηρίου, Διδούς και Κωνσταντίνου Ξανθία, “και δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα“. Η δική μας πληροφόρηση λέει το αντίθετο.

Επιπλέον αποφάνθηκε για τα σχόλια των κατοίκων που τόνιζαν πόσο όμορφο θεωρούν το κτήριο που σκοπεύει να κατεδαφίσει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ως εξής: “Είναι ένα κτίριο της δεκαετίας του πενήντα, χωρίς καμία αρχιτεκτονική αξία“.

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε την πηγή αυτής της εκτίμησης (υποθέτουμε ότι δεν προέρχεται από τον ίδιο τον αντιδήμαρχο, που έχει την ιδιότητα συνταξιούχου αστυνομικού υπαλλήλου).

Τέλος, ο Νίκος Βάσης δήλωσε ότι το υφιστάμενο κτήριο “είναι ακατάλληλο για Νηπιαγωγείο διότι δεν πληροί τις προδιαγραφές“, αφήνοντας τους πάντες άναυδους, μιας και χρησιμοποιείται για χρόνια και σήμερα ως Νηπιαγωγείο.

Εμείς μεταφέρουμε απλώς τα σχόλια που άφησαν οι αναγνώστες στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στην ομάδα του Facebook Forum των 3Β, μήπως και αντιληφθεί η διοίκηση Κωνσταντέλλου ότι οι προθέσεις της και αυτή τη φορά είναι αντίθετες προς την κοινή βούληση:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας