Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Σχολικά πρωταθλήματα για όλα τα παιδιά από Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Σχολικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ για όλα τα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) θα διεξαχθούν τον φετινό Απρίλιο και Μάιο.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου που θα αναλάβει τη διοργάνωση σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων.

Μάλιστα, θα κληθούν να συμμετάσχουν και τα ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής.

Προηγήθηκε η περσινή διοργάνωση του Διασχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για τα δημοτικά (από όπου και η φωτογραφία) που κρίθηκε πετυχημένη, αν και αφορούσε ένα μόνο άθλημα (και βασικά ένα μόνο φύλο) στα δημοτικά σχολεία.

 

Σύμφωνα με την απόφαση, τα φετινά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν την περίοδο Απριλίου και Μαΐου 2016, με ημέρα έναρξης για τους προκριματικούς/ προημιτελικούς/ ημιτελικούς αγώνες την Παρασκευή, ενώ την ημέρα του Σαββάτου θα διεξάγονται οι τελικοί αγώνες και η απονομή των μεταλλίων/επάθλων.

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή των μαθητών θα απαιτηθεί ενυπόγραφη συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων τους.

Ο ΟΑΠΠΑ θα φροντίσει για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των Διασχολικών Πρωταθλημάτων, παρέχοντας ιατρική φροντίδα, αγωνιστικές στολές και παρασκευασμένο πρόγευμα στους μαθητές (νερό, σάντουιτς).

Φυσικά, θα απονεμηθούν μετάλλια και αναμνηστικά έπαθλα σε όλους τους συμμετέχοντες.

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement