Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

Την παράδοση του σχολικού πρωταθλήματος σκάκι συνεχίζει ο σκακιστικός όμιλος Λεύκιππος με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Η τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 από τις 9.00 π.μ. έως και  3 μ.μ. στο Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης (Λ. Καβουρίου & Έκτορος, Βουλιαγμένη, 166 73).

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων και γυμνασίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές καθώς και το 1ο κορίτσι κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια θα γίνονται μόνο μέσω των σχολείων και συγκεκριμένα του γυμναστή ή του υπεύθυνου καθηγητή που συλλέγει τις συμμετοχές για όλα τα αθλήματα, μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Για τα Νηπιαγωγεία και τα Λύκεια οι συμμετοχές πρέπει να αποστέλλονται στο chess@lefkippos.gr (Όνομα, Επώνυμο, Σχολείο, Τάξη).

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Γενικού Λυκείου Βουλιαγμένης. Υπεύθυνος της διοργάνωσης από τη μεριά του Ομίλου είναι ο Παντελής Βακάκης (6976918681). Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Λεύκιππου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας