Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Ξεκινά το σχολικό πρωτάθλημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ξεκίνησε σήμερα το φετινό, τρίτο Σχολικό Πρωτάθλημα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια των τριών πόλεων.

Τη μεγάλη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, που εξασφάλισε τα γήπεδα, τη μετακίνηση, τις στολές των αθλητών καθώς και μικρά γεύματα.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν με ομάδες και τα ιδιωτικά σχολεία της περιοχής Καίσαρης, Γείτονας και Παλλάδιο.

Ποδόσφαιρο Γυμνασίων

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε σήμερα με τους προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου για τα Γυμνάσια της περιοχής στο γήπεδο της Βούλας, στο οποίο συμμετέχουν 8 ομάδες των 11 παικτών.

Οι τελικοί διεξάγονται αύριο Πέμπτη 27 Απριλίου στο γήπεδο της Βάρης “Κ. Μπαγλατζής” από τις 10.25 π.μ. με την απονομή να προγραμματίζεται στις 12 μ.

Ποδόσφαιρο Δημοτικών

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των δημοτικών σχολείων θα γίνει μεταξύ 12 ομάδων για την κατηγορία των τάξεων Γ’ και Δ’ και άλλων 12 ομάδων για την κατηγορία των τάξεων Ε’ και Στ’. Οι ομάδες θα αγωνίζονται 9 εναντίον 9.

Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, ενώ οι τελικοί θα γίνουν το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 (από τις 11.30 π.μ.). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο της Βάρης “Κ. Μπαγλατζής”.

Μπάσκετ Γυμνασίων

Το πρωτάθλημα μπάσκετ για τα Γυμνάσια θα γίνει την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μηλαδέζας στη Βάρη.

Θα συμμετέχουν 3 ομάδες με 12 αθλητές η κάθε μία, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός τρίποντων και δεξιοτεχνίας.

Μπάσκετ Δημοτικών

Το πρωτάθλημα μπάσκετ για τα Δημοτικά Σχολεία ξεκινά στις 17, 18 και 19 Μαΐου με τους προκριματικούς και ολοκληρώνεται το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 με τους τελικούς (στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μηλαδέζας στη Βάρη στη 1 μ.μ.).

Θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, μία για τις τάξεις Γ’ και Δ΄και μία για τις τάξεις Ε’ και Στ’.

Πετοσφαίριση Γυμνασίων

Το πρωτάθλημα βόλεϊ για τις ομάδες Γυμνασίων θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μηλαδέζας στη Βάρη και θα συμμετέχουν 6 ομάδες κοριτσιών και 2 ομάδες αγοριών.

Οι τελικοί προγραμματίζονται στις 11 π.μ.

Πετοσφαίριση Δημοτικών

Το πρωτάθλημα βόλεϊ για τα Δημοτικά σχολεία ια πραγματοποιηθε’ί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γεννηματάς της Βούλας.

Θα συμμετέχουν μικτές ομάδες των 4 αθλητών σε δύο κατηγορίες (Γ’ Δ’ τάξεις και Ε Στ’ τάξεις), ενώ δεν θα τηρείται σκορ.

Η αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Μαρία Μπραϊμνιώτη, στις πρώτες απονομές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας