"Ανοιχτή Συνέλευση" πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

“Ανοιχτή Συνέλευση” πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σε ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 1η Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στην Πνευματική Εστία της Βούλας καλεί η “Ανοιχτή Συνέλευση Πολιτών 3Β”.

Η ομάδα αναφέρει στην πρόσκλησή της:

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τα οποία όπως όλες και όλοι γνωρίζουμε, έχουν οξυνθεί στην περίοδο της κρίσης που βιώνουμε απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών.

Προβλήματα όπως η προστασία και η ήπια αξιοποίηση των παραλιών και του δάσους, η προστασία και η ανάδειξη των πλούσιων ιστορικών μνημείων του δήμου μας, η ανακύκλωση και η διαχείριση των απορριμμάτων και πολλά άλλα μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικότερα και σε όφελος της κοινωνίας και του φυσικού περιβάλλοντος, μόνο αν οι πολίτες συζητήσουν και αποφασίσουν να δράσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να παραδοθούν στην κερδοσκοπική βουλιμία και να εκποιηθούν σε οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε ότι οι πολίτες ανεξάρτητα από κομματικές ή άλλες ιδεολογικές προτιμήσεις μπορούμε με συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο να κάνουμε ανοιχτό διάλογο, να διαμορφώσουμε προτάσεις και να διεκδικήσουμε την υλοποίησή τους“.

Το κάλεσμα υπογράφει η γραμματεία της συνέλευσης, αποτελούμενη από τους Στέλιο Γκίκα και Αλέκο Κουρλιάνσκι.