Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Τα συγχαρητήρια Κωνσταντέλλου στους νέους φοιτητές

Με μια ανάρτηση στο Facebook που αφορά τους επιτυχόντες αλλά και τους δυσαρεστημένους της ημέρας σχολίασε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων. 

Γράφει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τις νέες και τους νέους της πόλης μας, οι οποίοι είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται, τους στόχους να επιτυγχάνονται και τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Σε όσους εισάχθηκαν στις σχολές επιλογής τους, εύχομαι η ακαδημαϊκή τους πορεία να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή τους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς των επιτυχόντων, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για το επιτυχές αποτέλεσμα των παιδιών.

Για όσους δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να μην απογοητευτούν και να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους. Με επιμονή και σκληρή δουλειά θα δικαιωθούν οι κόποι τους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του χρόνου ο Δήμος με ειδική εκδήλωση βραβεύει με ένα συμβολικό δώρο όλους τους επιτυχόντες μαθητές που διαμένουν στα 3Β.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας