Συλλήψεις και ...καμπάνες έριξε η Τροχαία στα νότια για κόντρες

Συλλήψεις και …καμπάνες έριξε η Τροχαία στα νότια για κόντρες

Τρεις οδηγούς συνέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα η Τροχαία με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων στην περιοχή του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα στοχευμένες δράσεις ελέγχους για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνωνπου ενδημούν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή.

tspg

Κατά τη συγκεκριμένη επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί οδηγοί και συγκεκριμένα, ένας για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και δύο για παραποίηση κινητήρα και λοιπών χαρακτηριστικών των οχημάτων.

Συνολικά, μέσα σε ένα βράδυ διενεργήθηκαν 65 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις που επισείουν τσουχτερά πρόστιμα.

Αναλυτικά βεβαιώθηκαν:

Τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων: -1-

Επικίνδυνοι ελιγμοί: -1-

Πρόκληση υπερβολικών θορύβων: -4-

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: -1-

Υπερβολική ταχύτητα: -11-

Στέρηση άδειας οδήγησης: -2-

Μεμβράνες υαλοπινάκων (φιμέ τζάμια): -2-

Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -5-

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε 1 όχημα και ακινητοποιήθηκαν άλλα 4, τα οποία θα οδηγηθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, προκειμένου να υποβληθούν σε λεπτομερέστερο έλεγχο της νομιμότητας (ταξινόμηση, χορήγηση άδειας κυκλοφορίας, υπερκυβισμός κινητήρα κ.λπ.) της κυκλοφορίας τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες οι οποίες και θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.