Συλλυπητήρια των αρχηγών για τον Ντίνο Καραγεώργο

Συλλυπητήρια των αρχηγών για τον Ντίνο Καραγεώργο

Ανακοινώσεις συλλυπητηρίων για τον πρόωρο χαμό του δημοτικού συμβούλου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά την προηγούμενη περίοδο, Ντίνου Καραγεώργου, εξέδωσαν ο Δήμαρχος των 3Β και αρχηγοί παρατάξεων.

Η κηδεία του Ντίνου Καραγεώργου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στον ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, ενώπιον μεγάλου πλήθους δημοτών και αιρετών που έσπευσαν για τον τελευταίο ασπασμό.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξέφρασε εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου τη λύπη του στους οικείους του θανόντα, ενώ σε ανακοίνωση του γραφείου του αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν, αφού παρά τη σκληρή και καθημερινή μάχη που έδινε με την ασθένεια του, δεν της επέτρεψε ποτέ να του σταθεί εμπόδιο στην καθημερινή του ζωή, αλλά και στην άσκηση των καθηκόντων του στο Δήμο, αποδεικνύονται έτσι έμπρακτα τη μεγάλη αγάπη που είχε για την πόλη που μεγάλωσε. Ήταν παρών σε όλες του τις υποχρεώσεις, έδινε μάχες για όσα πίστευε και έκανε ακόμα και φέτος έναν υποδειγματικό προεκλογικό αγώνα. Δεν εγκατέλειψε ποτέ τις μεγάλες του αγάπες, τη Βουλιαγμένη και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με μύνημά του, ο Δημήτρης Δαβάκης, επικεφαλής του Κύματος Ενωμένων Πολιτών, υπογραμμίζει:

Το Κύμα Ενωμένων Πολιτών και ο επικεφαλής Δημήτρης Δαβάκης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του αγαπημένου φίλου και αυτοδιοικητικού μαχητή Ντίνου Καραγεώργου.  Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του, τον οραματιστή, ανιδιοτελή και ρομαντικό αιρετό, ο Ντίνος θα μείνει πάντα στη μνήμη μας με τη γλυκύτητα και την αρχοντιά που τον διέκρινε.

Ο Δημοσθένης Δόγκας, για τη Δημοτική Βούληση, σημειώνει σε δική του ανακοίνωση:

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Ντίνο Καραγιώργο, έναν πραγματικό μαχητή της ζωής και ένθερμο υποστηρικτή του Δήμου μας. ´Εναν άνθρωπο που αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου του στην υπηρεσία των κοινών. Θα τον θυμόμαστε σαν φωτεινό παράδειγμα και η μεγάλη μας εκτίμηση στο έργο του θα τον συνοδεύει πάντα… Καλό ταξίδι…