Όταν οι Συμμαθητές γύρισαν το video των τίτλων στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη (photos)

Όταν οι Συμμαθητές γύρισαν το video των τίτλων στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη (photos)

Μια από τις πιο αξιόλογες τηλεοπτικές και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές έρχεται για εξωτερικά γυρίσματα στη γειτονιά των 3Β, στο διπλανό Κορωπί και στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη.

Συγκεκριμένα, στον κήπο του Κτήματος Μεσόγειος, που παίζει το ρόλο της έπαυλης της οικογένειας Κουλούρη.

Την προηγούμενη εβδομάδα σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί της σειράς είχαν ραντεβού στο Κτήμα για ένα από τα πιο σημαντικά γυρίσματα, αυτό των τίτλων. Το 3vita.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την ειδική αυτή περίσταση.

img_9478

Νέοι χαρακτήρες έρχονται στη σειρά και παίρνουν τη θέση τους στον ευρύχωρο καναπέ των τίτλων αρχής που θα βλέπουμε σε λίγες ημέρες κατά την έναρξη κάθε επεισοδίου του τρίτου κύκλου.

Το κόνσεπτ των τίτλων είναι μια αναφορά στα “Φιλαράκια“, την εμβληματική αμερικανική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 στις ΗΠΑ, διαρκώντας για 10 σεζόν. Και εκεί οι πρωταγωνιστές χορεύουν γύρω από έναν καναπέ, ο οποίος έχει τοποθετηθεί σε ένα πάρκο, μπροστά από ένα σιντριβάνι.

Πίσω από τις κάμερες σκηνοθετικές οδηγίες και …εμψύχωση έδινε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

img_9534

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κρατερός Κατσούλης, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Φαίδρα Δρούκα, Χριστίνα Τσάφου, Παύλος Χαϊκάλης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Κόκλας, Ρένος Ρώτας, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Πηνελόπη Πλάκα, Τραϊάνα Ανανία, Ναταλία Δήμου, Άρης Τσάπης, Κωνσταντίνα Κομματά, Ιάσωνας Μανδηλάς, Φαίδωνας Φαρίντ, Γιάννης Φραγκίσκος.

Ο 3ος κύκλος όμως ανανεώνεται με ταλαντούχους και δημοφιλείς πρωταγωνιστές που προστίθενται στο cast της σειράς: Ελένη Γερασιμίδου, Ράνια Σχίζα, Μαρία Κωνσταντάκη, Τάσος Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Κάππας, Βαλέρια Κουρούπη, Αλέξανδρος Πέρρος, Γιώργος Κοσκορέλλος κ.ά.

Δείτε την είσοδο της Μαριάννας Τουμασάτου (Μαριλένα Κουλούρη) και του Μάριου Αθανασίου (Ανδρέας Νικολαΐδης) στη σκηνή:

Η Μαριλένα κι ο Αντρέας, οι πιο αγαπημένοι μας @oi_simmathites σμίγουν για τη νέα σεζόν, έξω από την “Έπαυλη Κουλούρη” εδώ στο Κτήμα Μεσόγειος #oisimmathites

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Κτήμα Μπραϊμνιώτη Μεσόγειος (@ktima_gamou) στις

Στιγμιότυπα

img_9502

img_9555

img_9551

img_9543

img_9526

img_9537

img_9525

img_9520

img_9517

img_9488