Βούλα: Διαδικτυακή συναυλία της Όλγας Βενέτη δίπλα στο κύμα

Βούλα: Διαδικτυακή συναυλία της Όλγας Βενέτη δίπλα στο κύμα

Με ξεχωριστό τρόπο υποδέχεται φέτος ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το καλοκαίρι διοργανώνοντας μία διαδικτυακή συναυλία δίπλα στη θάλασσα.

Η μοναδική φωνή της Όλγας Βενέτη, συνοδευόμενη από τον εξαιρετικό Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου στο πιάνο και με τη φιλική συμμετοχή του σπουδαίου τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανού, θα μας ταξιδέψουν με λατρεμένες μελωδίες ελληνικές και ξένες, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου, ακριβώς στις 8:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην ιστοσελίδα του και το Facebook, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν από το σπίτι τους μια βραδιά με ποιοτική μουσική του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Όσοι συνδεθούν ζωντανά αλλά και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν οικονομικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών εξυπηρέτησης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης οι οποίες αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Για την ενίσχυση του σκοπού, η Όλγα Βενέτη και οι συνεργάτες της με δική τους πρωτοβουλία πρότειναν τη διεξαγωγή της συναυλίας αφιλοκερδώς.

Δηλώστε συμμετοχή στο Facebook event για να πάρετε υπενθύμιση.