"Ταύρος" εν Συνεδρίω ΚΕΔΕ ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

“Ταύρος” εν Συνεδρίω ΚΕΔΕ ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

0

Επί της διαδικασίας και ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά την τοποθέτησή του στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Γιάννενα.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε ότι πρέπει να γίνει συζήτηση “τι είδους Συνέδριο θέλουμε, αν θα είναι παραγωγικό ή συνέδριο δημοσίων σχέσεων”. Σχολίασε καυστικά ότι “όποιος βλέπει φως και μπαίνει μέσα, τοποθετείται χαοτικά, απλώνει τραχανά για τη δική του ατζέντα”.

tspg

Παράλληλα έκανε ευθεία επίθεση στη διοίκηση Πατούλη (την οποία υποστηρίζει) και κατήγγειλε ότι ενώ το Συνέδριο είχε ξεκινήσει και ήδη είχαν διανυθεί πάνω από 5 ώρες τοποθετήσεων στην Ολομέλεια, δεν υπήρχε ακόμη γραπτή Εισήγηση των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, επί των οποίων οι σύνεδροι θα καλούνταν να ψηφίσουν την επομένη.

Ακόμη, ο Δήμαρχος των 3Β εξανέστη που το προεδρείο του Συνεδρίου είχε ένα κουδούνι για να προειδοποιεί τους ομιλητές ότι ο χρόνος της τοποθέτησής τους τελειώνει. “Τελευταία φορά που μου βάρεσαν κουδούνι ήταν στο Λύκειο στη Βούλα, όταν ήμουν πρόεδρος του 15μελούς”, είπε και πάλι με ανεβασμένους τόνους.

“Ελπίζω του χρόνου το Συνέδριο να είναι πιο παραγωγικό”, είπε κλείνοντας στην μάλλον συντομότερη δημόσια ομιλία που έχει κάνει από το 2014, καθώς διήρκεσε ακριβώς 3 λεπτά.