Συνέλαβαν ναρκεμπόρους στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Συνέλαβαν ναρκεμπόρους στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στη θέση Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα αλβανικής καταγωγής, τα οποία ήταν ύποπτα για διακίνηση ναρκωτικών.

tspg

Όταν το όχημα της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφερε να φτάσει το αυτοκίνητο των υπόπτων στην οδό Iλίου, τότε ο οδηγός εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να καταφέρουν πρόσκαιρα να διαφύγουν.

Ακολούθησε κινητοποίηση με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι επιβαίνοντες στο ύποπτο όχημα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι συνολικά συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλληφθέντες είτε έφερναν τα ναρκωτικά από την πατρίδα τους είτε τα παρήγαγαν στην Αθήνα και στη συνέχεια τα διακινούσαν. Κάποιοι από αυτούς είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Έρευνες έγιναν στα οικήματα που διατηρούσαν στην Αττική, όπου κατασχέθηκαν σε κάποια από αυτά ποσότητες κάνναβης και μετρητά.

Σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ τα πέντε άτομα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεργοί τους που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Πηγή: The TOC