Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Πώς θα επιλέξετε έξυπνα την εταιρεία για τη συντήρηση του ασανσέρ

Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του. Πρόκειται για μία διαδικασία που πρέπει να γίνεται αρκετά συχνά, γι’ αυτό είναι καλό η εταιρεία που θα της αναθέσετε το έργο να είναι εξειδικευμένη!

Διαβάστε παρακάτω βασικές συμβουλές για να επιλέξετε σωστά την εταιρεία που θα αναλάβει την συντήρηση του ανελκυστήρα σας:

1. Αποκτήστε κατάρτιση επί του θέματος

Ένας διαχειριστής έχει ευθύνες και υποχρεώσεις. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η συντήρηση του ανελκυστήρα. Καλό είναι πριν την έναρξη της αναζήτησής σας να έχετε ενημερωθεί, έτσι ώστε στην συζήτησή σας με τις διάφορες εταιρείες, να δείξετε ότι κατέχετε το θέμα.

2. Επικοινωνία με την εταιρεία

Η συντήρηση του ασανσέρ πρέπει να γίνει από εταιρεία με νομική επάρκεια, δηλαδή άδεια λειτουργίας. Πολλά φαινόμενα απάτης έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν, γι΄αυτό είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι η εταιρεία που θα συνεργαστείτε είναι καθ’ όλα νόμιμη.

Ζητήστε αριθμό και τύπο αδειών των τεχνικών καθώς και αριθμό αδείας συνεργείου. Επίσης ζητήστε κόστος των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

3. Διαβάστε καλά την εγγύηση

Στην συντήρηση ανελκυστήρα χρησιμοποιούνται τα λεγόμενα υλικά φθοράς, τα οποία πρέπει να μάθετε κατά πόσο καλύπτονται από το συμφωνητικό που έχετε κάνει, προκειμένου να μην πληρώσετε σε άσχετο χρόνο παραπάνω χρήματα.

4. Καθορίστε εξαρχής το συνολικό κόστος

Όταν ζητήσετε προσφορά από κάποια εταιρεία, προσέξτε ώστε να περιλαμβάνεται στο ποσό όλες οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν, καθώς είναι κλασικό φαινόμενο να παρέχονται πολύ καλές προσφορές και έπειτα σε κάποια φάση της συντήρησης ο ανελκυστήρας να μην είναι λειτουργικός και να παρουσιαστεί ξαφνικά extra κόστος, συνήθως μεγάλο!

Στην επόμενη αναζήτησή σας λοιπόν πρέπει να έχετε το πάνω χέρι, πραγματοποιώντας την συντήρηση με τον πιο ποιοτικό τρόπο. Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ανελκυστήρων Innovatech Lift και βρείτε όλες τις λεπτομέρειες τόσο για την εγκατάσταση όσο και για την συντήρηση του ασανσέρ σας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας