Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Συντονίζονται οι εθελοντές για την αντιπυρική περίοδο

Συνάντηση εργασίας ενόψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16-6-2015 στην αίθουσα τελετών του Δήμου Καισαριανής.

Η συζήτηση έγινε μεταξύ εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής, του Πυροσβεστικού Σώματος και των Εθελοντικών Οργανώσεων πυρόσβεσης και πυρασφάλειας του Εθνικού Συστήματος Πολιτικής Προστασίας που έχουν ενταχθεί επιχειρησιακά στις Περιφερειακές Ενότητες της Αθήνας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και δόθηκαν βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για τη βέλτιστη συνεργασία και τον συντονισμό των ενεργειών.

Συμμετείχαν, ο Διοικητής ΠΕ. ΔΥ. Δ Αττικής Αθανάσιος Σερεντέλλος, η Ασπασία Καραμάνου και Μακρής Σπύρος από την Περιφέρεια Αττικής, ο Αθανάσιος Εξαρχόπουλος από την Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής, ο Βαγγέλης Στογιάννης από την Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου – Χολαργού (ΔΑΠΑXO), Χατζαηπαναγιώτου Αθηνόδωρος από την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου (ΕΟΠΠ), Έλλη Καρακούλη – Σουρμελή από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, Τσιγκρέλης Βαγγέλης από το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΒΑ Τομέα Υμηττού, Λούσκας Κωνσταντίνος από την Eθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Δήμου Ηλιούπολης και Θεοδοσόπουλος Στέλιος από την Εθελοντική Δασοπροστασία – Πυρόσβεση Γλυφάδας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ακόμη οι Εθελοντικές Οργανώσεις, Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβ/ντος Δήμου Βύρωνα και ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας