ΣΥΡΙΖΑ 3Β: Με τον Θάνο Ματόπουλο

Ανακοίνωση στήριξης της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών και της υποψηφιότητας Ματόπουλου για το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εξέδωσε χθες η Οργάνωση Μελών ΒΒΒ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει η τοπική οργάνωση, η υποψηφιότητα Ματόπουλου χαράζει “ένα νέο δρόμο, για ένα δήμο κύτταρο αλληλεγγύης, συμμετοχής και δημιουργίας“.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το διακύβευμα των φετεινών δημοτικών εκλογών είναι η διάσωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την επίθεση που δέχεται, η αποτροπή της περαιτέρω συρρίκνωσης των κοινωνικών δομών, αλλά και της εκποίησης του φυσικού μας πλούτου, των παραλιών και των δασών μας.

Στο Δήμο μας, η επί δεκαετίες νομή της τοπικής εξουσίας από ομάδες συμφερόντων, οι προσωπικές φιλοδοξίες των διαφόρων παραγόντων, η ιδιοτέλεια, η υποκρισία, η τυφλή υποστήριξη και εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών και ακραίων συντηρητικών αντιλήψεων, θέτουν επιτακτικά την ανάγκη για αλλαγή πορείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών και τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΟ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟ για να χαράξουμε επιτέλους όλοι μαζί ένα νέο δρόμο.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.