Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Συσσίτιο διανέμεται ξανά στη Βουλιαγμένη

Αντίθετα από ό,τι πιστεύεται ευρέως, η κρίση έχει χτυπήσει αδιακρίτως τις γειτονιές της χώρας μας και απόδειξη είναι ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στις πόλεις με πολύ υψηλές αντικειμενικές αξίες ακινήτων που θεωρούνται προνόμιο των ανώτερων εισοδηματικών κατηγοριών, διαβιούν οικογένειες που δεν έχουν τα στοιχειώδη προς το ζην. Απόδειξη η συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών από τα 3Β που απευθύνονται σ’ αυτήν.

Όπως ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα, η διανομή συσσιτίου που είχε διακοπεί για ένα μικρό διάστημα, ώστε να πραγματοποιηθεί εκ νέου ο διαγωνισμός για την ανάθεση της σχετικής υπηρεσίας, ξεκινά και πάλι, και δεκάδες οικογένειες θα προμηθεύονται ζεστά, μαγειρευτά φαγητά για όλη την εβδομάδα από τις δομές του Δήμου.

Όπως και πριν, το συσσίτιο θα διανέμεται με απόλυτη εχεμύθεια, με σεβασμό στην προσωπικότητα των απόρων της περιοχής, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στον χώρο του Κοινωνικού Ξενώνα στη Βουλιαγμένη.

Οι μερίδες έτοιμου φαγητού που διανέμονται καλύπτουν τις ανάγκες των δικαιούχων και για τις μέρες που δεν γίνεται διανομή. Οι δικαιούχοι επιλέγονται με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, από την Κοινωνική Υπηρεσία, όπου μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Tηλ. Επικοινωνίας: 213 2019904,6.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας