Συζητήσεις περί φωτογραφίας στο Κάμπινγκ Βούλας

Συζητήσεις περί φωτογραφίας στο Κάμπινγκ Βούλας

Έναν κύκλο δώδεκα συζητήσεων περί φωτογραφίας θα φιλοξενήσει το πρώην Κάμπινγκ Βούλας, με εισηγητή τον Αντώνη Σπανολιό. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, “ο κύκλος των δώδεκα συζητήσεων περί φωτογραφίας, απευθύνεται σε ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας και επαγγέλματος, που τους απασχολούν ερωτήματα σχετικά με το τι είναι φωτογραφία, αν -και τι- μπορεί να υπάρχει πέρα από τις γνωστές φωτογραφικές εφαρμογές, αν η φωτογραφία (μπορεί να) είναι (και) τέχνη, πώς και πότε μπορεί να είναι”.

tspg

Οι συζητήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμμένα κάθε Τετάρτη, από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Οι συγκεντρώσεις ξεκινούν την Τετάρτη 13 Γενάρη 2016. Ο πρώτος κύκλος θα κλείσει την Τετάρτη 30 Μαρτίου και θα διερευνηθεί η συνέχισή του. Η πρώτη συνάντηση θα είναι συνάντηση γνωριμίας, επίσης μιας αναλυτικότερης παρουσίασης των στόχων και των μέσων και συζήτηση με κύριο σκοπό την επίλυση αποριών και τη διάλυση αμφιβολιών.

Ο χώρος των εβδομαδιαίων συναντήσεων θα είναι το πρώην Κάμπινγκ Βούλας, δίπλα ακριβώς στο ΚΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας, στα όρια των δήμων Γλυφάδας και Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Διαβάστε περισσότερα εδώ για τη συγκεκριμένη δράση.

spanoliosΟ Αντώνης Σπανολιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Ασχολήθηκε με τη φωτογραφία από μικρή ηλικία. Την πρώτη περίοδο υπήρξε αυτοδίδακτος και μόνιμα πειραματιζόμενος. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα σκοτεινού θαλάμου (εμφάνιση φιλμ & αναλογική εκτύπωση), ψηφιακής επεξεργασίας & εργαστήρι φωτογράφισης γυμνού στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία. Πιο πρόσφατα παρακολούθησε το Σεμινάριο Εισαγωγής στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία του Πλάτωνα Ριβέλλη. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει συμμετάσχει σε τρεις ομαδικές εκθέσεις και είναι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ).

Δείτε εδώ ένα χαρακτηριστικό άλμπουμ από τη δουλειά του.