Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Τα …άκουσε από τους κατοίκους του Χερώματος Βάρης ο Χρήστος Σπίρτζης

Ηχηρή παρέμβαση ενώπιον του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη έκανε ο Σύλλογος του Χερώματος Βάρης, “Νυμφόληπτος”.

Ο υπουργός βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης καλεσμένος της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παρόντες στην αίθουσα μεταξύ άλλων ήταν ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, τοπικοί φορείς και σύλλογοι.

Οι κάτοικοι του Χερώματος διά του προέδρου του Νυμφόληπτου, Φώτη Κούτρα, παρουσίασαν τα κύρια θέματα που απασχολούν την περιοχή: Την ένταξη στο σχέδιο και τη δημιουργία αντιπλημμυρικής θωράκισης. Έχει γίνει γνωστό παντού πλέον ότι με την παραμικρή βροχόπτωση κινδυνεύει η ζωή και η περιουσία τους…

Ο υπουργός δήλωσε απόλυτη κατανόηση για τα προβλήματα αυτά και το δίκαιο των αιτημάτων του Χερώματος και υποσχέθηκε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της υλοποίησής τους.

Ελπίζουμε ότι είναι η ώρα, αλλά και η πλέον κατάλληλη συγκυρία, η παρούσα κυβέρνηση να αντιληφθεί το χρόνιο πρόβλημά μας και επιτέλους να δώσει την πρέπουσα λύση. Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας με αγωνιστική διάθεση για διεκδικήσεις, γιατί τίποτε δεν κερδίζεται χωρίς ομοψυχία και διαρκή πάλη“, ήταν το σχόλιο του Νυμφόληπτου στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το θέμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας