Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Τελευταίο “αντίο” στον Φιλάρετο Χατζηστεφάνου

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2017 ο αντιδήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και αναπληρωτής δημάρχου, Φιλάρετος Χατζηστεφάνου, σε ηλικία 49 ετών.

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Φιλάρετος από το 2014 που εξελέγη για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο και τοποθετήθηκε υπεύθυνος του δημοτικού φωτισμού, ξεχώρισε ανάμεσα στα στελέχη της δημοτικής διοίκησης ως προσηνής και φιλότιμος εκπρόσωπος όλων των κατοίκων.

Μαχητικός με την ασθένειά του και φύσει αισιόδοξος, έδωσε πραγματική μάχη με χαμόγελο και απίστευτη θέληση για ζωή και προσφορά, κάτι που υπογραμμίζει και το γεγονός ότι ανέλαβε την αντιδημαρχία Πρασίνου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθώς και τα χρέη αναπληρωτή δημάρχου ενώ ασθενούσε.

Για την απώλειά του, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε:

Σήμερα χάσαμε έναν καλό φίλο, ένα αγνό εργάτη ο οποίος μέχρι το τέλος, αγωνιζόταν και νοιαζόταν για τη μεγάλη του αγάπη, την πόλη στη οποία μεγάλωσε. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια αλλά και όλου του Δήμου στους δικούς του”.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στη Βούλα, ενώ τελευταία κατοικία του εκλιπόντος θα γίνει το Νεκροταφείο του Πανοράματος στη Βούλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας