Ο Θανάσης Μαρτίνος ξελάσπωσε πάλι τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Θανάσης Μαρτίνος ξελάσπωσε πάλι τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης Βάρης ευχαρίστησε την οικογένεια του Θανάση Μαρτίνου για την επισκευή του μεγάλου πυροσβεστικού της οχήματος “Βάρη 2”.

Οι εθελοντές της δασοπυρόσβεσης στη Βάρη, άνθρωποι που προσφέρουν αφιλοκερδώς το χρόνο τους για να επιτηρούν την περιοχή και να αποτελούν τα “μάτια” της πυροσβεστικής που θα σώσει την περιοχή από μια πιθανή καταστροφή, πασχίζουν εδώ και χρόνια να επιτελέσουν με αξιοπρέπεια το ρόλο τους, με έναν κακοσυντηρημένο εξοπλισμό.

tspg

Σημειώνουν στην ευχαριστήρια επιστολή τους:

“Για μια ακόμη φορά, η οικογένεια Αθανασίου Μαρτίνου στηρίζει τους Εθελοντές και όχι μόνο, εκτιμώντας την προσφορά και το ανιδιοτελές έργο μας, τόσο στον Δήμο μας, όσο και γενικότερα στην κοινωνία. Τέτοιες χειρονομίες μας κάνουν να νοιώθουμε την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλουμε επί δεκαετίες και να συνειδητοποιούμε το δικό μας μέγεθος ευθύνης και σοβαρότητας”.

Όσο κι αν είναι θετική η χειρονομία του εφοπλιστή της περιοχής, δεν μπορεί παρά να γεννά σοβαρά ερωτήματα το γεγονός ότι το καθήκον της πολιτείας και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ειδικότερα, το αναλαμβάνουν ιδιώτες.

Για ποιο λόγο δεν ανέλαβε το κόστος συντήρησης του πυροσβεστικού οχήματος ο Δήμος; 

Τα ερωτήματα είναι ακόμη σοβαρότερα, όταν έχει ήδη δημοσιοποιηθεί το κόστος της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος στις 24 Ιανουαρίου 2017 για να βραβεύσει τις Εθελοντικές ομάδες Δασοπυρόσβεσης: 3.579,20 ευρώ.

Δεν πιστεύουμε ότι το ύψος της χορηγίας του Θανάση Μαρτίνου ήταν σημαντικά μεγαλύτερο.

Σημαντικότερες είναι οι δημόσιες σχέσεις της Δημοτικής Αρχής από τη συντήρηση των πυροσβεστικών;