Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Το μετεκλογικό μήνυμα του Θάνου Ματόπουλου

Θετική είναι η αποτίμηση των δημοτικών εκλογών για τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση της παράταξης επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

“Η εκλογή δύο δημοτικών συμβούλων δυναμώνει τη φωνή μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των δημοτών αλλά και των υπόλοιπων πολιτών, χωρίς στείρα άρνηση αλλά καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις, που συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων, όπως κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια”.

Σε προσωπικό του μήνυμα την επόμενη των εκλογών συγχαίροντας τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο ο Θάνος Ματόπουλος έγραψε στον Δήμαρχο: “Εύχομαι στη νέα θητεία σου να διοικήσεις έχοντας τις ανάγκες της κοινωνίας και τη διαφύλαξη του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος σε απόλυτη προτεραιότητα”.

Σύμφωνα με τη ΡΙΚΙΠ, το ποσοστό που κατέκτησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος “ισχυροποιεί τη θέση του και του δίνεται η δυνατότητα εφαρμογής των σχεδίων του, γεγονός που ανησυχεί όχι μόνο τους δημότες αλλά τους πολίτες γενικότερα (διαχείριση απορριμμάτων, εκμετάλλευση παράκτιου μετώπου, εκκλησιαστική περιουσία)”.

Η ανακοίνωση καταλήγει: “Η ΡΙΚΙΠ και αυτή την τετραετία θα συνταχτεί και θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους πολίτες για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους και την προάσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων, δημόσιων αγαθών και φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς καμία διάκριση”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας