Θερμό επεισόδιο Πανά - Κωνσταντέλλου - Αργυροπούλου (video)

Θερμό επεισόδιο Πανά – Κωνσταντέλλου – Αργυροπούλου (video)

Τη διακοπή της συνδρίασης για 15 λεπτά και την αποχώρηση της παράταξης του Σπύρου Πανά από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκάλεσε η συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου.

Η δευτερολογία του Σπύρου Πανά διήρεκεσε κατά την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Λυδία Αργυροπούλου, περισσότερο από όσο έπρεπε, και αφού κάλεσε τον απερχόμενο Δήμαρχο να σταματήσει επανειλημμένα, διέκοψε τη συνεδρίαση.

“Δεν θα με διακόψετε και αυτή τη φορά, τώρα θα κάνω τις προτάσεις μας” ακούγεται να λέει ο Σπύρος Πανάς, και η Λυδία Αργυροπούλου απαντά: “Τώρα δεν μπορείτε κύριε Πανά, έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος σας, κύριε Πανά, αν συνεχίσετε θα διακόψω, σεβαστείτε κύριε Πανά, λοιπόν διακόπτεται η συνεδρίαση για 10 λεπτά”.

Ο απερχόμενος δήμαρχος συνέχισε για λίγες στιγμές να ζητά να περιληφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα ένα έργο τοποθέτησης ηχοπετασμάτων, για το οποίο είχε ολοκληρωθεί η μελέτη.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, οι σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Κίνησης αποχώρησαν, πλην του Δημήτρη Κιούκη, ο οποίος αφού τοποθετήθηκε επί του Τεχνικού Προγράμματος και κατήγγειλε τη διαδικασία κατά την οποία διακόπηκε ο Σπύρος Πανάς, αποχώρησε κι αυτός.

Ο Σπύρος Πανάς υπερέβη κατά περίπου μισό λεπτό τον διαθέσιμο χρόνο των 2 λεπτών που προβλέπει ο Κανονισμός για τη δευτερολογία των αρχηγών παρατάξεων.

Οι στιχομυθίες μεταξύ Πανά και Κωνσταντέλλου, αν και σε απόλυτα πολιτισμένο κλίμα, πρόδιδαν πάντως μια ένταση.

[Βίντεο του Local TV, μοντάζ 3vita.gr]