Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Θετικός σε εξέταση Covid-19 βρέθηκε υπάλληλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένη

Θετικός σε εξέταση κορωνοϊού βρέθηκε υπάλληλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο οποίος εργάζεται στο δημοτικό κατάστημα της Βουλιαγμένης αλλά δεν είχε προσέλθει στην υπηρεσία από την περασμένη Παρασκευή 5/3. Μόλις ενημερώθηκε η δημοτική αρχή για την εξέλιξη μερίμνησε να εξεταστούν με μοριακό τεστ όσοι υπάλληλοι είχαν επαφή με τον συγκεκριμένο υπάλληλο και αργά το απόγευμα ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα τα οποία είναι στο σύνολό τους αρνητικά.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 10 Μαρτίου απολύμανση του κτιρίου όπου στεγάζονται οι δημοτικές υπηρεσίες στη Βουλιαγμένη, στις 07:00 π.μ. και πριν ξεκινήσει η λειτουργία των υπηρεσιών και η διεξαγωγή rapid test στο σύνολο των εργαζομένων που απασχολούνται στο συγκεκριμένο κτίριο.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, οι ενέργειες αυτές γίνονται υπερβαίνοντας όσα προβλέπουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ ωστόσο είναι στην κατεύθυνση της προστασίας της υγείας των εργαζομένων του Δήμου και του κοινού γενικότερα. Άλλωστε, στο δημοτικό κατάστημα Βουλιαγμένης είχε γίνει προγραμματισμένη απολύμανση και την περασμένη Πέμπτη.

Η ανακοίνωση καταλήγει:

Ενημερώνουμε πως σε κάθε περίπτωση εντοπισμού κρούσματος σε εργαζόμενο του Δήμου και σε εκπαιδευτικό ή μαθητή σε σχολείο της πόλης, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο ενεργειών απόλυτα σύμφωνο ή ακόμα και σε υπέρβαση με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Τηρείται απόλυτα η διαδικασία της καραντίνας, απολυμαίνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι χώροι και διενεργούνται με ευθύνη και έξοδα του Δήμου μοριακά τεστ ή τεστ ταχείας ανίχνευσης.
Σε ό,τι αφορά την έκδοση ενημερωτικών ανακοινώσεων, η θέση του Δήμου είναι η απόλυτη ενημέρωση για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά παράλληλα με σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων όσων εμπλέκονται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας