Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Θετικός στον Covid-19 εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης

Με τηλε-εκπαίδευση θα γίνουν τα μαθήματα στα τμήματα Στ’2 και Ε’2 μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Θετικός σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού βρέθηκε εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης. Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε άμεσα τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, τη δημοτική αρχή καθώς και τον ΕΟΔΥ προκειμένου να ληφθούν άμεσα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μετά την εξέταση του περιστατικού η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας δύο τμημάτων του σχολείου για 14 μέρες και συγκεκριμένα τα τμήματα Στ’ 2 και Ε’ 2. Οι μαθητές των συγκεκριμένων τμημάτων θα παρακολουθούν από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου τα μαθήματα τους με τηλε-εκπαίδευση.

Παράλληλα, η δημοτική αρχή άμεσα ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Οι χώροι του σχολείου θα απολυμανθούν νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου πριν την έναρξη των μαθημάτων και μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου, θα διενεργηθούν μοριακοί έλεγχοι σε όσους εκπαιδευτικούς και μέλη του προσωπικού του σχολείου κριθεί απαραίτητο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας