Αήττητα και ακάθεκτα τα κορίτσια της Θέτιδας Βούλας

Αήττητα και ακάθεκτα τα κορίτσια της Θέτιδας Βούλας

Το 5/5 έκαναν οι γυναίκες της Θέτιδας στον 1ο υποόμιλο της Α2, καθώς επικράτησαν εντός έδρας με 3-2 σετ του Αιγάλεω για την 5η αγωνιστική και παρέμειναν σε τροχιά κορυφής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Θέτιδα που κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με 25-19, 25-20, αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ και μη επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να έχουν επαφή με το σκορ, αφού πήρε απόσταση ασφαλείας από το ξεκίνημα των σετ σχεδόν και το διατήρησε μέχρι το τέλος.

tspg

Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με την Θέτιδα να έχει τις ευκαιρίες να το τελειώσει αφού πέρασε μπροστά με 24-23, όμως το Αιγάλεω ήταν αυτό που έκανε την ανατροπή και το κατέκτησε με 27-25 μειώνοντας σε 2-1. Με την ψυχολογία υπέρ τους οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά στο τέταρτο σετ και το κατέκτησαν με 25-17, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και οδηγώντας το παιχνίδι στο ταϊ μπρέικ.

Εκεί η εμπειρία της Θέτιδας, η πολύ καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς, δυσκολεύοντας το σερβίς, έδωσε την νίκη με 3-2 σετ, κατακτώντας το πέμπτο με 15-11, αν και βρέθηκε πίσω με 4-0 στο ξεκίνημα του.

Η ομάδα έχει ρεπό την 6η αγωνιστική και θα επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 12/12 υποδεχόμενη τα Βριλήσσια για την 7η αγωνιστική ημέρα.

ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Αιγάλεω 3-2 (25-19, 25-20, 24-26, 17-25, 15-11)

Διαιτητές: Αντωνόπουλος – Φραγκάκης

ΑΣΠ Θέτις (Παπαθανασίου) : Ζήση Χ., Φωτεινού, Λεωνίδου, Φραγκιαδάκη, Χριστοδούλου, Μελετιάδη, Καραμπαλή -λ / Κερασιώτου -λ, Ζήση Π., Τουρνάκη, Αλεξανδροπούλου, Αναγνώστου, Γαλανού, Πασπαράκη

Αιγάλεω (Αντωνιάδη – Τσικόγια) : Βλάχου, Μολδοβανίδη,Μανωλίκα, Ιωάννου, Μπιτσάκου, Λαμπιτσάκη -λ, Οικονομοπούλου -λ /Αναστασιάδη Κ, Μικέλη, Γρίσπου, Αναστασιάδη Π., Παλιοθόδωρου