Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Αθλητικά

Με το κεφάλι ψηλά τερμάτισε η Θέτις Βούλας το ταξίδι στην Α1

Νίκησαν με 3-0 έναν δυνατό αντίπαλο, τον ΑΟ Θήρας, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να παραμείνει η Θέτις Βούλας στην πρώτη κατηγορία του βόλεϊ γυναικών.

Το αποτέλεσμα έμεινε χωρίς αντίκρυσμα, καθώς ο Αίας Ευόσμου επικράτησε επίσης με 3-0 του ΑΟ Μαρκοπούλου και ήταν αυτός τελικά που πανηγύρισε την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι της ομάδας επισήμαναν:

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ για την όλη προσπάθεια και σίγουρα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό στο τέλος.

Το ταξίδι της Θέτιδας δεν σταματά όμως εδώ, η προσπάθεια πάντα συνεχίζεται στο επόμενο όνειρο, τον επόμενο στόχο και φυσικά στον μεγαλύτερο που είναι η προσφορά στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ μέσω των ακαδημιών δημιουργώντας το μέλλον, άλλωστε θα πρέπει να φοβάσαι μόνο όταν σταματήσεις να ονειρεύεσαι και φυσικά όταν τα όνειρα σου δεν σε τρομάζουν”.

Ο προπονητής της Θέτιδας, Σούλης Τουρσούγκας, δήλωσε:

“Είμαστε στεναχωρημένοι που η χρονιά αυτή έδειξε ότι η κατηγορία αυτή είναι πολύ δύσκολη και πως αν δεν ξεκινήσεις σωστά από την αρχή είναι δυσκολο να καλύψεις το έδαφος. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τις παίκτριες και το συνεργάτη μου τον κ. Φιλιππάτο για τη δουλειά που κάναμε και εύχομαι η Θέτιδα να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά το πέρας της επόμενης χρονιάς”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας