Με το «This is Love»  θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision η Demy (βίντεο)

Με το «This is Love» θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision η Demy (βίντεο)

Η σύνθεση και η παραγωγή του «This is Love» ανήκουν στον Δημήτρη Κοντόπουλο. Τους στίχους μοιράζονται η Romy Papadea και ο John Ballard, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι της Demy που ακούστηκε στην ελληνική διαδικασία επιλογής της Eurovision 2017 και είχε τίτλο «This Is Love» είναι το κομμάτι που προτίμησαν επιτροπή και τηλεθεατές που το ψήφισαν για να ακουστεί και στο Κίεβο όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός. Να θυμίσουμε ότι η ελληνική επιτροπή της Eurovision προχώρησε σε “απευθείας ανάθεση” της ελληνικής εκπροσώπησης στη Demy και το δοκιμασμένο συνθετικό-χορευτικό δίδυμο Δημήτρη Κοντόπουλου-Φωκά Ευαγγελινού.

Και τα τρια τραγούδια που ακούστηκαν απέσπασαν χλιαρή έως αρνητική κριτική στα κοινωνικά δίκτυα. Οι χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν μεταξύ άλλων ότι τα τραγούδια στερούνται χαρακτήρα και ξεχωριστού σημείου πώλησαν και ακούγονται όπως δεκάδες άλλα. Ωστόσο ελπίδα όλων είναι η φρεσκάδα και η ομορφιά της Demy να υπερκεράσουν τις δυσκολίες και τα μειονεκτήματα αυτής της δύσκολης συμμετοχής.

Να θυμίσουμε ότι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας επέλεξαν το τραγούδι, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η ποσόστωση στην ψήφο ήταν 70% κοινό (μέσω televoting) και 30% κριτική επιτροπή.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

H σύνθεση και η παραγωγή του «This is Love» ανήκουν στον Δημήτρη Κοντόπουλο. Τους στίχους μοιράζονται η Romy Papadea και ο John Ballard, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.